Previziuni astrologice pentru a doua jumătate a anului 2022: Schimbări pe toate planurile!

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 07 iun, 18:33 | Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2022. 

Deși s-a scurs deja aproape jumătate din an și pare că am avut deja o mulțime de evenimente astrologice marcante, să știți că a doua parte a lui 2022 va fi destul de interesantă. Și cu multe posibilități de schimbare. 

Marte retrograd în Gemeni

Marte va intra pe 20 august în Gemeni şi va sta în acest semn până pe 25 martie 2023. Dar în perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, planeta acțiunii va fi retrogradă. 

Marte retrograd în Gemeni ce face? Caută în altă parte, testează, se aventurează, dorește schimbare și diversitate, vrea să cunoască mai multe zone. 

Ne vom da seama că nu am explorat destul, că suntem cam ruginiți(putem da vina pe pandemie), că este cazul să învățăm lucruri noi. Unii se vor (re)apuca de școala, cursurile, domeniile mult la care au renunțat acum mulți ani. 

Este un an în care putem să ne vindecăm, să ne descoperim, să citim, să ne trezim. 

Iar când Marte este retrograd, aduce şi foarte multă agresivitate. Fiind în Gemeni, vorbim de comunicare, de vorbe, de SMS-uri, de mail-uri, de toată zona aceasta.

Şi se mai întâmplă ceva în timpul acestei retrogradări: Mulţi dintre noi vor dori să se simtă tineri din nou.

Vom trece peste acele reguli vechi ale societăţii în care, după o anumită vârstă, s-a terminat cu viaţa ta. Din contră! Iar Gemenii sunt semnul voioşiei, jovialităţii, bucuriei, poftei de viaţă. Deci, în 2022 mulţi se vor redescoperi şi vor face tot posibilul să nu mai trăiască după regulile societăţii.

Provocările pe care le aduce Uranus în viața ta până în 2026. Super-vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Jupiter în Peşti

Jupiter se va întoarce în Pești în data de 28 octombrie. 

Jupiter are câteva obiceiuri preferate. Spune el așa: eşti bine, îţi dau mai mult bine; eşti rău, îţi dau mai mult rău. Doar că noi ne cam minţim de multe ori şi avem impresia că suntem bine. Or, Jupiter ne va trezi serios sau ne va afunda și mai mult.

Jupiter se simte în Peşti, dar e foarte păcălici. Sau mai bine zis, este cel mai bun mentalist. 

În ceea ce priveşte credinţa, unii vor deveni foarte fanatici.

Fanatismul religios va ajunge la nişte cote de speriat şi va afecta mulţi oameni, din păcate.

Mercur, încă două retrogradări

Mercur va mai retrograda în următoarele perioade

- 10 septembrie - 2 octombrie

- şi începând cu 29 decembrie

Vă atrag atenţia şi la zona financiară pentru că e foarte importantă.

Uranus e în continuare în Taur, Saturn e în Vărsător. Nu vom mai avea careurile la grad perfect, pe care le-am avut în 2021, dar simțim în continuarea tensiunea. E adevărat că în timp de criză e bine să investim, e bine să venim cu soluţii, dar să nu ne aruncăm în mod fantasmagoric.

2022, un an al vindecării

În continuare susțin că 2022 este un an al vindecării, treceţi și nu neapărat din punctul de vedere al pandemiei. Este un an în care poţi ieşi din situaţiile toxice în care te afli, este anul în care îţi dai seama dacă eşti într-o situaţie toxică. Este anul în care să te redescoperi, indiferent de vârsta şi educaţia pe care le ai, este un an în care nici alţii nu ar trebui să depindă de tine, este un an în care te poţi vindeca mintal, emoţional.

În 2022, focusul trebuie să fie pe minte, trup şi suflet.

Dacă le echilibrăm pe acestea trei, veţi vedea că veţi funcţiona şi relaţional, şi profesional, şi social. Şi este un an al dezvoltării personale.

2022 este un preambul 2023, când Jupiter va fi şi în Berbec, şi în Taur. .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play