Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Leu în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Leu/Ascendent în Leu

Cariera este cea mai importantă, atât în prima jumătate a anului, cât și în a doua.

Doar că pentru unii nativi, cariera nu se prezintă așa cum s-au așteptat. Acest lucru va fi un motiv de supărare și de victimizare. O să ți se pară că meritele tale nu sunt recunoscute, că nu ești validat, înțeles și apreciat. Din aprilie, este posibil să realizezi că în lume se întâmplă lucruri mai rele și că, de fapt, la tine mergea bine.

Este un moment bun dacă vrei să te pensionezi, dacă vrei să-ți dai demisia sau dacă dorești o schimbare a domeniului în care activezi. Din punctul de vedere al astrologului, orice criză este o mare oportunitate pentru tine în plan profesional.

Poți avea două scenarii: unul în care îți va părea că totul merge rău în domeniul profesional, iar altul în care ai impresia că totul merge ca pe roate. Dacă te confrunți cu primul, nu te panica, deoarece va avea un final fericit. Trebuie doar să ai răbdare.

Unii dintre voi o să vă reorientați către meserii și profesii diferite. Veți fi mai expuși. Mai mult decât atât, puteți fi geniali în acest an. Ați putea avea idei, soluții și propuneri uimitoare.

Dacă îți permiți, ai oportunitatea să schimbi lumea în totalitate. Alegerea de a rămâne în ipostaza de victimă o să-ți facă mai mult rău. Orientează-te să te acomodezi vremurilor, astfel încât să câștigi.

Citește și Zodia care în anul 2024 reflectează asupra ideii de angajament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel