Previziuni astrologice. Zodia care întâmpină probleme financiare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 13 decembrie, Mercur își începe ultima retrogradare din 2023, în semnul Capricornului. Mercur retrograd în Capricorn își propune să ofere o lecție importantă: visele însoțite de acțiuni concrete sunt cele care pot deveni realitate. Această retrogradare poate întârzia planurile sau obiectivele tale, aducându-ți conștientizarea că unele idei s-ar putea să nu funcționeze așa cum sperai. Este un moment în care forțarea lucrurilor nu va aduce rezultatele dorite. Este recomandat să fii mai conștient de evenimentele din carieră și să renunți la visarea cu ochii deschiși. Un alt aspect important este necesitatea de a aborda asumarea responsabilităților. Și să nu uităm de renunțarea la iluziile fără fundament. Mercur retrogradează în Săgetător începând cu data de 23 decembrie.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur retrogradează în casa a 10-a. Vei relua niște decizii pe plan profesional. Poate fi vorba despre niște idei sau proiecte. Discuțiile cu șefii nu sunt pe placul tău, dar au ca scop să te ajute.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în casa a 8-a. Nu este cel mai bun aspect. Banii tăi și ai altora se vor duce. Vei fi într-o luptă de supraviețuire permanentă. Luna aceasta, trebuie să fii mai cumpătat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur retrogradează în casa a 5-a. Discuțiile cu copiii vor fi foarte importante. Dacă ai sesizat ceva și nu ai abordat până acum, acesta este momentul. Pentru cine nu are copil, vei vrea să îți faci viața frumoasă. Este posibil să cheltuiești pe ceea ce nu trebuie. Astrologul recomandă să nu te grăbești cu cadourile și să fii cumpătat.

Balanță/Ascendent în Balanță

Revederea cu unele rude nu-ți va face plăcere. În această perioadă, certurile din familie sunt foarte sănătoase. Furia exteriorizată nu trebuie neapărat să fie inamicul nostru.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur retrogradează în casa a 3-a. Vor apărea blocaje în călătorii, chiar și în drumurile scurte. Dacă încerci să trimiți un mail, s-ar putea să nu reușești. Tot ce ține de obiecte electronice ți se poate strica. S-ar putea să fii înțeles eronat de către cei din jur. Vei fi foarte încăpățânat.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur retrogradează în casa a 11-a. Te vei reîntâlni cu prieteni vechi și cu oameni dragi. Vei reajusta anumite planuri pentru viitorul apropiat. Accepți faptul că nu le poți face pe toate. O să fii mai blând cu tine însuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel