Previziuni astrologice - Zodia care se bazează foarte mult pe resursele altora

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus intră în Scorpion, declanșând o perioadă intensă și pasională în relații. Acest tranzit aduce teste puternice pentru iubire și conexiuni profunde, fiind caracterizat de dorințe puternice și de o intensitate emoțională accentuată. Gelozia și cerințele extreme pot fi resimțite, iar relațiile sunt puse sub lupă, fiind examinate cu profunzime și pasiune.

Neptun își oprește retrogradarea, aducând un val de claritate pentru anumite zodii, și astfel se conturează o perspectivă mai limpede asupra relațiilor și a emoțiilor. În același timp, un aspect favorabil între Mercur și Jupiter încurajează gândirea creativă și echilibrul între aspirațiile ideale și realitatea pragmatică. Totuși, o opoziție între Venus și Jupiter aduce un avertisment subtil împotriva excesului de posesivitate sau a obsesiilor în sfera relațională sau financiară, subliniind necesitatea unei abordări echilibrate și raționale în aceste domenii.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Pe 8 decembrie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, vom reuși să găsim echilibrul între ce visăm și ce se poate realiza.

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Rac/Ascendent în Rac

O să vrei să petreci niște timp cu partenerul, dar și prietenii vor dori să faceți tot felul de activități la care persoana iubită va dori să participe. Va trebui să negociezi și să spui clar că dorești niște timp separat, după care puteți merge. 

Leu/Ascendent în Leu

Te gândești la expansiunea carierei și a statutului, dar intervin nevoile familiei. Trebuie să găsești un echilibru între cele două pentru a fi toată lumea mulțumită. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Va fi un weekend minunat pentru plimbări, de scurtă sau lungă durată, sau pentru planificări. Îți poți cumpăra bilete zilele acestea.

Balanță/Ascendent în Balanță

Te bazezi foarte mult pe resursele altora. Dacă vrei să obții ceva de la alții, trebuie să contribui și tu. Spune clar ce aduci tu și ce vrei de la cealaltă persoană.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În acest weekend, lasă-i pe alții să ia deciziile pentru tine. Dacă le vei lua tu, ajungi la tot felul de negocieri și contraziceri. 

Pești/Ascendent în Pești

Ar fi bine să te ocupi doar de latura serioasă a vieții și nu de cea superficială. Cu cât încerci să evadezi mai mult, cu atât te vei simți mai obosit. 

Ai citit și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel