Previziuni astrologice. Zodia care se va revedea cu persoane din trecut

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începutul retrogradării lui Mercur în Capricorn, cel mai important eveniment al săptămânii, aduce provocări legate de organizare și structură în luna decembrie. Această perioadă sugerează precauție în luarea deciziilor importante sau stabilirea unor planuri noi, deoarece proiecte din trecut revin și trebuie gestionate fără amânare. Arhetipul Capricornului, axat pe autoritate, gestionarea timpului și disciplină, aduce discuții cu superiorii și vești care pot să nu se desfășoare conform așteptărilor, în special pentru cei implicați în aspecte profesionale.

Ne apropiem la sfârșitul săptămânii de un careu Soare-Neptun, ceea ce va aduce momente de confuzie. Dacă observați că lucrurile se desfășoară mai lent, poate fi necesar să acordați mai mult timp situației respective.

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile.

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Taur/Ascendent în Taur

Aștepți ca cineva să vină să te salveze, să-ți dea o soluție și tu să nu faci nimic în acest sens. Cumva, ai vrea să te lași purtat de ceilalți, însă nu este cazul. Trebuie să revii puțin și la tine.

Rac/Ascendent în Rac

Retrogradarea lui Mercur în casa a 7-a, îți scoate în față sau online, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Relația afectivă poate suferi, mai ales dacă unul dintre voi nu vrea să comunice cu celălalt.

Leu/Ascendent în Leu

Ar fi ideal să acorzi mai multă atenție discuțiilor cu colegii. Chiar dacă nu înțelegi pe moment ce vor să transmită, mai insistă. Nu trage concluzii pripite.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Există riscul să iei decizii cu impact negativ pe plan financiar. Pot fi legate de sărbători sau locuință. Trebuie să fii cu băgare de seamă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn 

Simți că totul merge în reluare. Asta va fi tendința pentru tine în următoarele zile, că tot ceea ce faci se mișcă foarte încet. Deși pe moment poate părea tragic, o să realizezi că poate în unele aspecte ai greșit și nu ți-ai dat seama.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru tine, retrogradarea lui Mercur nu este una foarte plăcută deoarece are loc în casa a 12-a, unde este și Pluto. Îți aduci aminte multe dintre evenimentele neplăcute, mai ales cele de care ai fugit. În această perioadă, vei fi neîncrezător în propria persoană deoarece ceilalți îți ating puncte sensibile.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel