Previziuni astrologice - Zodia care va fi prea generoasă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus intră în Scorpion, declanșând o perioadă intensă și pasională în relații. Acest tranzit aduce teste puternice pentru iubire și conexiuni profunde, fiind caracterizat de dorințe puternice și de o intensitate emoțională accentuată. Gelozia și cerințele extreme pot fi resimțite, iar relațiile sunt puse sub lupă, fiind examinate cu profunzime și pasiune.

Neptun își oprește retrogradarea, aducând un val de claritate pentru anumite zodii, și astfel se conturează o perspectivă mai limpede asupra relațiilor și a emoțiilor. În același timp, un aspect favorabil între Mercur și Jupiter încurajează gândirea creativă și echilibrul între aspirațiile ideale și realitatea pragmatică. Totuși, o opoziție între Venus și Jupiter aduce un avertisment subtil împotriva excesului de posesivitate sau a obsesiilor în sfera relațională sau financiară, subliniind necesitatea unei abordări echilibrate și raționale în aceste domenii.

Pe 7 decembrie, avem un trigon între Mercur și Jupiter, care este favorabil. Ne ajută să avem idei geniale, să fim optimiști și pozitivi, dar și să punem lucrurile în practică în mod concret. Astăzi vom îmbina atât faptele, cât și vorbele într-un mod armonios.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

O să ai idei de făcut bani sau de educație pe plan financiar. Poate citești ceva, ceri un sfat sau începi să-ți faci planul pe luna decembrie. Mai ales că urmează retrogradarea lui Mercur, ar fi o idee bună să faci planificări.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astăzi există posibilitatea să fii prea generos. S-ar putea să vrei să împrumuți bani, menționând că nu îi mai dorești înapoi. Dacă o faci, există riscul să te trezești cu multe regrete. În această zi, ar fi bine să nu te sacrifici mai mult decât este necesar.

Leu/Ascendent în Leu

Astăzi, succesul tău în carieră depinde de colaborarea pe care o ai cu colegii. Cu cât vorbești cu ei, afli mai multe despre fiecare, analizezi și te implici mai mult în ceea ce faci, cu atât vei fi mai apreciat de superiorii tăi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Trebuie să accepți că prima familie pe care o ai este dăruită de Univers. Cu cât te împaci mai mult cu această idee, cu atât vei avea mai multe beneficii. Lasă-i să fie ei înșiși, fără a încerca să te contrazici sau să îi faci să se schimbe. Îți va merge mai bine atunci când vei înceta să le oferi sfaturi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe planul partenerial îți va merge foarte bine. Ar trebui să discuți cu partenerul de viață pentru a stabili în ce direcție vă îndreptați și ce vreți să faceți.

Ai citit și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel