Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Nodurile Lunare vor fi pe axa Berbec-Balanță până în luna ianuarie a anului viitor. Vezi previziunile pentru primele șase semne ale zodiacului.

Încă de pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, care poartă și numele de axa destin-karmă. Atenție! Vă amintim că facem referire la mișcarea medie a Nodurilor, nu la cea reală.

De la acea dată și până la finalul lunii ianuarie 2025, cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta. Acest gen de eveniment definește apariția unor situații predestinate.

În timp ce Balanța dorește echilibru, Nodul Sud este cel care aduce tocmai opusul.

Avem previziunile pentru primele șase semne ale zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud va fi pentru încă aproximativ opt luni în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Pentru tine, va fi important ca relația să meargă bine! Totuși, un dezechilibru se va resimți în toate parteneriatele, fie ele afective sau profesionale. Nodul Nord îți arată că o relație nu va funcționa până nu îți îndrepți atenția asupra ta. Soluția nu se află în ceea ce spun cei din jur.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud se află în Casa a 6-a, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Până în 2025, la locul de muncă pot apărea dezechilibre, la fel și în domeniul sănătății. Arhetipul Balanței, care dorește să facă pe plac tuturor, contribuie la această situație. Vrei să te înțelegi bine cu colegii, șefii și toți cei din jur. Ce spune Nodul Nord? Că te-ai cam neglijat pe tine însuți.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud este în Casa a 5-a, iar Nodul Nord în Casa a 11-a. Trebuie să îți dai seama că nu ești centrul universului. Mulți nativi pot întâmpina și situații legate de copii, care vor fi mai complexe. Ce îți sugerează Nodul Nord? Să îți faci și planuri pentru viitor, să privești dincolo de momentul prezent.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 4-a, adică zona ta preferată, care cuprinde familia și rudele. În această zonă, vor apărea multe dezechilibre, nimic nu va mai fi la fel până în 2025. Relațiile cu frații, verii și părinții vor avea de suferit. Nodul Nord din Casa a 10-a zice că rolul tău în această societate nu este să te sacrifici și să te compromiți doar pentru a fi pe placul celor din familie.

Leu/Ascendent în Leu

Nodul Sud e la tine în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a. Acest lucru sugerează că nu vei mai fi singura persoană care crede că știe totul. Cu Nodul Nord în această casă, în loc să îți axezi energia pe cererea de drepturi și pe resentimente față de ceilalți, mai bine te gândești la posibilitatea de a începe o nouă etapă în învățare, poate chiar o nouă școală. Până în ianuarie 2025, învățarea și educația la un nivel abstract devin foarte importante.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nodul Sud este în Casa a 2-a, iar Nodul Nord în Casa a 8-a. Apar unele dezechilibre financiare. Toate schimbările financiare prin care vei trece te vor învăța că trebuie să te îndrepți către Nodul Nord, care te îndeamnă să ceri și părerea altora în privința gestionării banilor. Este important să te educi în domeniul financiar.

Ai în vedere și: Confruntări astrale pentru TOATE zodiile cu Lilith în Fecioară. Sunt valabile până la final de iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel