Previziuni de neratat pentru Berbec, Taur, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop financiar. Intrarea lui Jupiter în Taur va îmbunătăți bugetul unor zodii!

Intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai va schimba lumea banilor. Și nu numai! Când planeta oportunităților se mută în semnul resurselor timp de un an, este clar că vom fi dornici de a ne crește veniturile. Bineînțeles din mai multe motive. Dar trebuie să aveți în vedere următorul lucru. Că vor apărea cheltuieli, alte creșteri de prețuri și schimbări care vor afecta buzunarele noastre. Deci avem nevoie să dăm din coate, că de predictibilitate nu vom avea parte. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter se mută exact în casa a doua, a banilor. Cu siguranță, ești printre cei mai avantajați din punct de vedere financiar! Vei avea destule oportunități de creștere a veniturilor. Mai ales a celor din muncă proprie. Deci poți primi o creștere salarială, un bonus, o promovare. Și totul va depinde de valoarea pe care ți-o oferi. Adică trebuie să înveți să te vinzi mai bine. Ar fi recomandabil să îți deschizi și un cont de economii dacă nu ai făcut-o până acum. Cum este și Uranus prin zona și va face o conjuncție cu Jupiter in 2024, te vei confrunta cu multe suișuri și coborâșuri. De aceea ar fi bine să ai o stabilitate.

Taur/Ascendent în Taur

Nu puteam scrie acest articol fără să te avem în vedere! Chiar dacă majoritatea aspectelor astrologice nu sunt în zone legate de bani, să nu uităm, totuși de prezența lui Jupiter în semnul tău până în mai 2024. Ce aduce? Prosperitate, abundență, încredere, noroc, circumstanțe favorabile. Sau mai bine zis pile, cunoștințe și relații de la astre. Ori când acestea sunt de partea ta, normal că vei avea parte de tot ce este mai bun. Trebuie să nu uiți ceva: Jupiter oferă bogății, și la propriu și la figurat, celor care se ocupă de educație și de expansiune. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ești printre cei favorizați de astre în până în mai 2024! Te vei descurca și singur, dar vei fi susținut financiar și de către apropiați. Jupiter va tranzita casa resurselor la comun. Poți face o investiție serioasă. Negocierile cu instituțiile financiare vor aduce rezultate bune. Un an bun pentru a achita o datorie sau pentru a obține un credit avantajos. Unii dintre voi chiar își pot deschide o afacere. Totuși, procesele de partaj sau obținerea unor moșteniri nu vor decurge așa cum ți-ai dori. Cei care au de ceva timp o idee de afacere acum pot găsi fondurile necesare pentru a o concretiza. Și știi care va fi culmea culmilor? Orice criză va deveni o mare oportunitate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter va tranzita casa a cincea. În primul rând, te va face fericit și optimist. Și când se întâmplă asta, normal că atragi abundența pe toate planurile! Creativitatea ta nu va avea limite! Și bineînțeles, acest lucru se va reflecta și pe plan financiar. Stresul sperie banii, iar tu îți vei da seama. Cu cât ești mai fericit, cu atât conturile tale vor fi mai pline. Deci depinde mult de tine, nu de alții. În următoarea perioadă vei putea face unele investiții imobiliare, destul de avantajoase. În plus, s-ar putea să beneficiezi de fondurile familiei mai mult ca niciodată. Un singur lucru trebuie să ai în vedere: să eviți pariurile și jocurile de noroc. 

Rac/Ascendent în Rac

Generozitatea va atrage generozitate. Cu cât vei fi mai atent la nevoile apropiaților sau ale prietenilor, cu atât universul va fi mai darnic cu tine. Cu cât dai mai mult, cu atât vei primi înzecit! Ba chiar s-ar putea să întâlnești noi oameni care să te susțină inclusiv pe plan financiar. Important este să fii mai deschis, să îți schimbi perspectiva asupra vieții. Tranzitul lui Jupiter în casa a unsprezecea va fi destul de avantajos pentru cei care au afaceri, mai mici sau mai mari. 

Citește și Tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel