Previziuni iulie-august 2022. Avertismente pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Ultimele zile ale lunii iulie și primele ale lunii august vor fi destul de agitate din punct de vedere astrologic!

Cum luna august va fi decisivă pentru unii dintre noi, cred că este cazul să vă amintesc să trăiți iulie cum se poate mai bine. Evenimentul care leagă iulie de august, tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur(31 iulie-1 august), va afecta unii nativi, mai ales pe cei cu marcaj fix în astrograma natală. Nu vă gândiți neapărat la ceva negativ. Evenimentele vor fi menite să vă provoace și să vă arate că unele frici nu sunt justificate. Și că lăsați timpul să treacă degeaba. Avem o singură viață!

Horoscop iulie-august 2022 Taur

Faptul că Marte se apropie de Uranus, de Nodul Nord și face și aspecte cu Nodul Sud, nu este chiar plăcut. S-ar putea să fie nevoie să descoperiți că ceva este vechi, că ceva a „mucegăit” pe undeva, și la propriu și la figurat.

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva. Mai bine schimbați voi înainte să fiți puși în situații delicate. Marte vă invită și să găsiți o metodă prin care să vă consumați furia. Faceți multă mișcare, alergați, mergeți pe jos, consumați această furie pentru a nu v-o vărsa pe ceilalți, pentru a nu vă certa cu partenerii sau cu părinții. Canalizați furia aceasta într-un mod sănătos.

Horoscop iulie-august 2022 Leu

Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci o să ai cam multă tensiune la serviciu. Tu o să vrei mai multă independență, mai multă libertate, o să negociezi foarte dur.

Tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord te ajută să fii curajos, îndrăzneț, stăpân pe tine. Ceri ce vrei, fără frică, Marte îți zice să stai să nu mai aștepți și să nu fugi de asumare. Însă nu sări la scandal doar de dragul de a-ți expune ideile și principiile. Alege-ți luptele cu multă înțelepciune. Nu fi competitiv în orice joc. Alege-ți luptele din care ai ceva de câștigat. Vei fi obligat să devii mai conștient de propria putere, nu să aștepți de la ceilalți. 

Horoscop iulie-august 2022 Scorpion

E posbil ca pentru voi să vină o lună destul de tensionată pe de o parte, dar care să vă ajute tocmai în acest fel. Odată cu conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord din casa a 7-a, pentru Scorpioni toată luna iulie ar putea testa limitele cadrului relațional, s-ar putea să ducă la sepărări, despărțiri, partaj. S-ar putea să se agite apele și să nu înțelegeți ce se întâmplă. Însă, toate acestea vor avea în final o vibrație eliberatoare. 

Nu e o perioadă bună de împăcare și atât, trebuie discutat ce anume nu merge. Nu băgați „gunoiul sub preș” doar pentru a merge mai departe, doar pentru a nu ieși deloc din zona voastră de confort. Nu e o lună bună nici să dați vina pe celălalt, ci trebuie să faceți în așa fel încât să vă asumați ceea ce ați greșit. 

Dacă doriți într-adevăr să continuați alături de persoana respectivă, atunci, spuneți-i că doriți să faceți ceva în mod activ, ceva care să vă implice pe amândoi, cum ar fi terapia de cuplu, sau anumite discuții extrem de serioase despre cum ar fi posibil să rezolvați la propriu tot ceea ce nu merge, fără să ajungeți să vă acuzați din nou unul pe celălalt.

Dacă în cadrul relației lucrurile nu stau chiar așa cum v-ați fi dorit, sfârșitul lunii e foarte bun la serviciu. Munca o să vă ridice, nu exagerați, dar dați tot ce aveți mai bun, veți culege apoi roadele, rezultatele eforturilor voastre.  

Horoscop iulie-august 2022 Vărsător

Revenind la prima parte a lunii iulie, vi se pare că nu rezolvați nimic, că lucrurile nu decurg conform planului și de mai multe ori vi se va potrivi zicala „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Unele chestiuni familiale vă vor irita mai mult ca altădată. Nu veți avea control asupra lor, nu aveți ce să faceți, așa că încercați să nu vă enervați fără rost.

Aveți foarte multe frici nefondate. Trebuie să vedeți de unde vin aceste frici, ce anume le produce. Vă panicați, exagerați, ar fi bine să meditați, să ascultați muzică și să încercați să vă liniștiți.

Mulți dintre voi veți dori să vă mutați, veți dori o casă mai mare. Încercați să nu vă enervați cu nimic legat de casă deoarece conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord se petrece în casa a 4-a a refugiului, a locuinței, a familiei. Luna Plină vine și ea și „pune paie pe foc”, vi se pare că nici la serviciu lucrurile nu merg așa cum v-ați dori voi, nimic din ce faceți profesional nu vă mulțumește.

Citește și Sezonul LEULUI!(până pe 23 august) Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Extravaganță, strălucire, încredere și liber la distracție”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel