Previziuni mai grele pentru o zodie, în săptămâna 7-13 noiembrie. Casă a pierderilor

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie 2022.

Pentru o zodie nu urmează o săptămână ușoară.

„Marte începe să-și facă veacul cu adevărul în semnul vostru. Pe unii s-ar putea să vă facă mai tăcuți. Dacă înainte erați mai comunicativi, acum s-ar putea să vă irite retrogradarea lui Marte. Unii vă pierdeți curajul, încrederea. Simțiți că nu sunteți în povestea în care trebuie. Nu vă găsiți locul. Eclipsa de pe 8 noiembrie se petrece și pe axa 6-12 și este o casă a pierderilor. Casa 12 vorbește despre o dizolvare, rupere, dezmembrare. Sănătatea este foarte importantă. S-ar putea ca organismul să vă dea un semnal că ați tras cam mult de voi”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu, horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie 2022:

Amintim că, pe 8 noiembrie, avem eclipsă de Lună/Lună Plină în Taur. Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate, și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. Parcă omenirea ar vrea să renunțe la obiceiuri vechi, dar parcă trecutul nu o lasă, a spus astrologul Daniela Simulescu. Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. „Cei care au curaj să se schimbe vor fi susținuți. Cei care se tem vor fi luați pe sus de către Uranus, care nu stă de obicei la discuții. Există o expresie: ciorba reîncălzită nu mai are acelasi gust. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi. Cu alte cuvinte, vom conștientiza vrând-nevrând unele obsesii, atașamente bolnăvicioase și o strategie financiară defectuoasă. Lipsa echilibrului ne va dăuna enorm”, a spus Daniela Simulescu.

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel