PREVIZIUNI Noul An Chinezesc pentru nativii Bivol. Ai un an greu, dar vei găsi sprijin

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Bivol!

În data de 10 februarie, începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn. Această sărbătoare semnifică sfârșitul iernii și debutul primăverii. Tradițional, ceremoniile au loc începând cu Ajunul Anului Nou Chinezesc și se încheie odată cu Festivalul Luminilor, care are loc în cea de-a 15-a zi a anului. Anul 2024 este desemnat ca Anul Dragonului de Lemn.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Iată previziunile pentru nativii Bivol!

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Bivolul, simbol al hărniciei în cultura chineză, se remarcă prin trăsături precum hărnicia, onestitatea, creativitatea, ambiția, precauția și răbdarea, manifestate într-o abordare stabilă a lucrurilor. În contrast, există și aspecte mai puțin favorabile asociate celor născuți sub acest semn, precum încăpățânarea, lipsa imaginii de ansamblu, indiferența, prejudecata, lentoarea și dificultățile în comunicare. Oamenii născuți în Anul Bivolului sunt recunoscuți ca lideri, fiind apreciați pentru hotărârea, idealismul și încrederea lor, care îi fac adesea modele pentru ceilalți. Totuși, pot fi și prea atașați de propriile abilități și au prea mare încredere exclusiv în propria judecată.

Cel mai important pentru tine este că ai parte de ajutor divin în anul 2024. Dar nu numai atât, vei avea și sprijinul oamenilor.

Trebuie să fii precaut deoarece energia anului acesta nu este cea mai favorabilă pentru tine. Dacă ți-ai creat anumite dependențe de-a lungul timpului, va trebui să fii atent. Poți și să-ți faci acum unele vicii, dar tot va fi necesar să ai grijă.

Dacă simți că ești cu psihicul la pământ, astrologul îți recomandă să cauți ajutor specializat.

În Anul Dragonului de Lemn, lipsa moralității ar putea fi o problemă pentru tine. Alt sfat dat de Nicoleta Ghiriș este să lași în urmă trecutul. 

Evită sporturile și activitățile cu risc ridicat. În plus, este important să fii prudent în privința investițiilor și să rămâi modest în decursul acestui an.

Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, este necesar să acorzi atenție modului în care comunici cu ceilalți, deoarece există o predispoziție mai mare către conflicte din cauza neînțelegerilor.

Pentru a reduce impactul negativ, participă la evenimente fericite și alege să porți culori mai calde în loc de negru și alb.

Poate vei întâmpina unele probleme, dar ai oportunitatea să le rezolvi și vei putea depăși obstacolele. Este chiar posibil să atragi avere, abundență și prosperitate. Pentru a găsi lucruri bune, este necesar să faci ceea ce este corect.

Îți recomandăm și O zodie va descoperi în 2024 că "mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel