Previziuni numerologice 2023 - Predicții pentru cei cu număr personal 7, 8, 9, 11, 22 și 33

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

2023 este un an 7 în numerologie. Va fi o perioadă bazată pe introspecție și mai ales pe educație. În anul următor, trebuie să acordăm mai multă atenție intuiției noastre, precum și spiritualității. Se face remarcat un interes sporit pentru știință, iar energia numerologică pentru anul 7 este dată de gânduri și analiză profundă.

Verifică predicțiile pentru cei cu număr personal 7, 8, 9, 11, 22 și 33!

2023 este un an 7, fiindcă adunăm 2 + 0 + 2 + 3. Cifra 7 are diferite înțelesuri, pentru că simbolizează perfecțiunea, în timp ce, în unele culturi, este asociat chiar cu iluminarea. Mai mult, cifra 7 este strâns legată de religie, de filosofie și mitologie, având o semnificație puternică. Potrivit experților în numerologie, 7 este guvernată de Lună. Acest număr reprezintă și zilele în care a fost creată lumea - 7 și se pune accent pe pactul dintre Dumnezeu și om.

Cum îți calculezi numărul personal pentru 2023? Poți obține rezultatul din ziua nașterii tale și anul 2023. De exemplu, dacă ziua nașterii este 10 octombrie, reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră. 10 +10 = 20 = 2+0 = 2.

Trebuie să reduci și anul 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7.

Însumează cele două numere și apoi rezumă-le la o singură cifra. În această situație, 2 + 7 = 9.

Deci anul tău personal este 9.

Anul personal 7 - Profită de maturizare

Cei cu anul personal 7 se pot bucura în 2023 de un an care aduce un lucru esențial - maturizare. Vei fi gânditor și îți pui întrebări constant. Din toate evenimentele anului, o să fii mai puternic și apar noi orizonturi. Ești original, sincer și te faci ușor remarcat. Ai mereu nevoia de schimbare, iar acest lucru îți aduce beneficii pe toate planurile.

Anul personal 8 - Ești mai hotărât ca niciodată

În 2023, persoanele cu anul personal 8 sunt hotărâte și nimic nu le stă în cale. Fii ferm și nu lăsa pe nimeni să te abată din drum. Din fericire, nu o să duci lipsă nici de energie în noul an. Nu trebuie să devii egoist! Chiar dacă este esențial să-ți vezi de drumul tău, ai grijă să nu-i îndepărtezi pe cei care ți-au fost mereu alături. Respectă și opiniile celor din jur, chiar dacă diferă de viziunea ta. Este un an bun și din punct de vedere relațional.

Anul personal 9 - Dă-ți timp

2023 este un an al regăsirii pentru persoanele cu an personal 9. Este momentul să-ți iei timp și să evaluezi corect viața, dar și idealurile pe care le ai. Nu mai trebuie să alergi, în goana pentru vizibilitate, ci doar să tragi aer în piept și să-ți așezi altfel prioritățile. Trebuie să te simți bine, să-ți asculți intuiția și să nu iei nicio decizie în grabă, fără să te gândești la consecințe. Pui accent pe oamenii sinceri și vrei să scapi din relații toxice sau care pur și simplu nu mai funcționează.

Anul personal 11 - Te bazezi pe emoții

Tot ce vei face în 2023 va avea legătura cu emoțiile. Deși este minunat să-ți asculți inima, asigură-te că nu te lupți cu persoanele din jurul tău. Ba din contră, ar fi bine să fii alături de ele și să-ți faci o idee mai clară despre prioritățile tale. Ești interesat de spiritualitate, așa că este o latură pe care o poți explora mai mult în noul an. Este un an bun pentru schimbarea rutinei și pentru găsirea unor activități noi, care îți fac plăcere.

Anul personal 22 - Ai răbdare și observă

Este posibil ca în 2023, să te încarci și cu problemele altora. Deși te interesează, încearcă să fii mai detașat, mai răbdător și să observi situațiile din jur pe cât se poate de obiectiv. Schimbările îți aduc beneficii în noul an, așa că fii deschis la ele. Încearcă să petreci mai mult timp cu cei pe care i-ai neglijat.

Anul personal 33 - Totul merge ca pe roate

2023 este un an excelent pentru persoanele cu număr personal 33. Vei avea multe oportunități și provocări, din care înveți doar lucruri folositoare. Și sentimental se anunță luni favorabile, cu parteneri atenți și înțelegători. Chiar și atunci când sunt tensiuni, reușești să-ți menții calmul și ești echilibrat.

Verifică și: Previziuni numerologice 2023 - Predicții pentru cei cu număr personal 1, 2, 3, 4, 5 și 6

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel