Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 2

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi ce spune numerologia anului 2023? Iată ce predicții ne oferă Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, despre cei cu numarul personal 2.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut și formator, dar și membru al Asociației Numerologilor din România. Totodată, a a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, precum infoenergetica, practica budistă și Bowen. 

Merită să-ți spunem și că Alexandru este un nativ Berbec și are un marcaj de Pești în astrograma natală. El ne spune că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din mediul cotidian.

Cifra 5 vine să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7. 2023 poate fi văzut ca un an al schimbării, al transformării și este un an în care sunt încurajate alegerile.

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023? Ai rezultatul corect,din ziua nașterii tale și anul 2023. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifră. 2 + 7 = 9. 

Anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 2?

În cazul numărului personal 2, vorbim despre emoții sau aspectul emoțional. Una dintre cele mai mari greșeli pe care o facem raportat la emoțiile noastre? Considerăm că emoțiile sunt bune și rele, dar acest lucru nu este corect. Că ne place sau nu, există și nuanțe de gri, care nu trebuie neglijate. La fel este și cu emoțiile.

Dacă simți furie, te gândești că nu există nicio altă emoție pe lângă. Lucrurile nu stau chiar așa, pentru că există un cocktail de lucruri care se întâmplă - teamă, neîncredere.

Cifra 5, reprezentativă pentru 2023, ține de plăcere. Trebuie să îți oferi emoții pozitive în 2023, nu mai polariza totul. Nu este recomandat să spui că dacă ești fericit, este o emoție pozitivă, iar dacă ești trist, ai emoții negative.

În cazul în care știi că doar un anumit set de emoții este prezent în viața ta, este important să-ți dai voie să simți și altceva. Cu exercițiu, vei reuși. Poate fi un an al transformărilor pe plan emoțional pentru cei cu număr personal 2.

Cifra 7 vorbește despre o viziune extinsă, nu despre o îngustare. Nu te limita pe partea de emoții, ci sparge limitele și barierele dacă într-adevăr îți dorești.

Cei care au numărul personal 2 trebuie să-și dea voie să nu se mai judece atât pentru orice simt. Permite-le emoțiilor să curgă prin tine, ești doar un om.

Cifra 2 ține și de cuvinte. Fii atent la ceea ce spui, pentru că acele cuvinte pot crea o realitate și îți conturează o întreagă stare. Ai grijă și la cum vorbești cu cei din jur și nu uita că îi poți răni ușor sau îi poți bucura cu aceeași lejeritate.

Poate că este anul în care cei din jur pot primi de la tine mai multe cuvinte de încurajare, mai ales dacă au nevoie de asta.

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel