Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 3

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ești curios care sunt predicțiile în numerologie pentru 2023? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni despre cei cu numarul personal 3.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator și membru al Asociației Numerologilor din România. Mai mult, el a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica, practica budistă și Bowen.

Specialistul afirmă că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5. Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian. Cifra 5 vine să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7.

De aceea, cele două cifre formează un amestec deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

Fiindcă 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

Calculează-ți numărul personal pentru 2023. Ai rezultatul potrivit din ziua nașterii tale și anul 2023. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va fi nevoie să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifră. 2 + 7 = 9. 

Anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 3?

Cifra 3 reprezintă informația pe care vrem să o consumăm. În primul rând, trebuie ca în acest an să conștientizezi informațiile de care te lași înconjurat în fiecare zi și să fii foarte atent la dezinformare.

Până să-ți dai seama de care este adevărul interior mai poate dura, însă este cazul să plantezi semințele și să devii mai conștient. Zilnic, ești asaltat de sute de informații, din mii de părți.

În 2023, vorbim despre spargerea barierelor. Așa că, dacă știi că zilnic consumi doar un anumit tip de informație, orizontul tău informațional este foarte limitat. Toată structura ta o vei alimenta într-un singur sens și asta nu este bine.

Viața ta depinde foarte mult de informația pe care o consumi în fiecare zi. Îți poate influența sănătatea, munca, relațiile și viața în ansamblul său. 

Pe scurt, dă-ți voie să mai schimbi canalele TV, nu te uita doar pe același post de știri. Extinde-ți orizontul, mai lasă și alte informații noi să intre în viața ta. Poate că din unele vei avea mult de învățat.

Cifra 3 și cifra 7 se leagă armonios, așa că poți aduce antrenamentul și mai departe. Citește o informație, fără că la sfârșit să ai o părere despre ea. Nu trebuie să treci tot prin filtrul propriu.

În concluzie, ai grijă la informația pe care o consumi, dar și la cea pe care o dai mai departe. Poate că nu este o sursă credibilă și riști să îi induci în eroare și pe cei din jur.

Astrosens îți recomandă și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel