Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 5

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce îți rezervă 2023 din punct de vedere numerologic? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni despre cei cu numărul personal 5.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator și membru al Asociației Numerologilor din România. A studiat și unele domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica sau practica budistă.

Specialistul afirmă că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian. Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu 7. Cele două formează un mix deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

2023 va fi un an 7 în numerologie, iar acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, mai contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

Iată cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023. Obții rezultatul din ziua nașterii tale și anul 2023. De exemplu, dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 5?

Cifra 5 ține de imaginea noastră de sine, despre cum ne percepem. În matriță, 5 primește informații de la toate celelalte numere dinaintea lui. Dacă ai numărul personal 5 în an sau în vibrația ta interioară sau exterioară, trebuie să reții următoarele:

Atât 7, cât și 5, sunt cifre active masculine. Însă, ambele cifre au și o latură profund interioară. Cifra 5 se manifestă destul de mult în exterior și tinde să fie foarte jovială și jucăușă. Dar nu uita că totul pleacă din interior. De la modul în care te vezi pe tine însuți.

Așadar, dacă nu ai cea mai bună părere despre tine, dacă te ataci ușor sau te simți rău când cineva spune ceva la adresa ta, este un an potrivit să faci schimbări. Primul pas ca să ieși din această buclă, care spune "Nu sunt suficient de bun" sau "Nu merit" ar fi să lași deoparte sentimentele de rușine, un concept care îți poate dăuna în acest an.

Rușinea și jena blochează expresia sinelui. Cifra 5 este ca o adolescentă. Ești într-o perioadă în care îți descoperi perioada de sine. Ești rebel.

2023 este anul perfect să lucrezi la stima de sine dacă ai numărul personal 5. Să te îmbunătățești. Să mai descoperi și alte căi, să îți mai modifici percepțiile. Să nu uităm că 5 și 7 vin în 2023 și îți spun să-ți lărgești orizonturile și percepția asupra vieții.

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel