Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 6

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să afli despre numerologia anului 2023? Iată ce predicții ne pune la dispoziție Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, despre cei cu numarul personal 6.

Previziunile numerologice ale acestui an ne sunt oferite de un invitat de care Astrosens s-a mai bucurat și în trecut.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut și formator, dar și membru al Asociației Numerologilor din România. Totodată, a a studiat și alte domenii cu greutate din sfera spiritualității, precum infoenergetica, practica budistă și Bowen. 

Alexandru este un nativ Berbec și are un marcaj de Pești în astrograma natală. El ne spune că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din mediul cotidian.

Cifra 5 vine să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7. 2023 poate fi văzut ca un an al schimbării, al transformării și este un an în care sunt încurajate alegerile.

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023? Ai rezultatul corect,din ziua nașterii tale și anul 2023. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifră. 2 + 7 = 9. 

Anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 6?

Dacă știi că încă ai rămas blocat în starea de luptă și supraviețuire din anul trecut, încearcă să schimbi ceva la tine. Concret, dacă în vocabularul tău, stresul este un cuvânt comun, înseamnă că ai de lucru pe această parte. Înseamnă că ai nevoie să părăsești această buclă cât mai curând.

Totodată, ar fi bine să nu mai crezi că doar cei din jur sunt de vină și că ei te stresează sau te supără. Dacă nu ai putere interioară suficientă și dacă nu îți asumi anumite lucruri sau trăiri, vei căuta vinovatul peste tot în exterior, dar mai puțin în tine.

De exemplu, dacă ai 6 în anul personal sau în vreuna dintre vibrații și ai un stres într-un domeniu al vieții tale, este clar că ceva nu funcționează sau s-a blocat acolo. Chiar dacă stresul este și bun, pentru că te impulsionează, există un stres mental, care nu te ajută să funcționezi. Este nociv și de cele mai multe ori, ți-l induci doar tu.

Fii mai relaxat în 2023 și conștientizează faptul că adesea, te stresezi singur sau inutil.

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 5

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel