Previziuni și sfaturi pentru Capricorn în următoarele luni: "S-ar putea să se îndrăgostească de cine nu se așteaptă"!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitat în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Capricorn și cei cu ascendentul în acest semn pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn 

Saturn este cel care te sprijină, chiar dacă este retrograd, la fel și Jupiter, deși o să retrogradeze și el. Mai mult, când ai Venus retrogradă în Casă a 8-a, sunt și alte subiecte care contează pentru Capricorn sau cei cu ascendentul în acest semn. Iar aici facem referire la planul intim, al senzualității și al dragostei.

Totodată, este posibil ca acești nativi să se îndrăgostească de cine nu se așteaptă. Și să dorească și ei să trăiască o pasiune ca în filme. 

De asemenea, pentru voi devine foarte important următorul subiect: verifică-ți taxele, impozitele, dacă ai plătit toate facturile, dacă totul este în regulă pe partea de finanțare sau refinanțare. Dacă toate acestea merg bine și nu ai nicio frică, pentru tine, aceasta a doua parte a anului este bună, nu aduce probleme.

Saturn este în Casa a treia, așa că mintea îți merge de minune. Mai mult, Jupiter este în Casa a cincea, așa că îți găsești bucuria, pofta de viață, lucrurile care îți fac plăcere. Acest tranzit al lui Jupiter va face aspecte bune și pe plan financiar. 

Trebuie să mai menționăm ceva. Să nu uităm că Pluto s-a întors în semnul tău, unde va mai sta până în ianuarie 2024. Cu alte cuvinte, îți dă șansa de a te mai gândi la tot ce s-a întâmplat în viața ta din 2008 și până în prezent. Ai șansa de a o lua de la capăt. Pluto va intră în Casa a 2-a de anul viitor și cumva, financiar, vei începe să faci lucruri importante în viața ta.

Ești unul dintre favoriții astrelor.

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Poți să vezi și: Săgetătorii vor avea un iureș uimitor pe plan profesional. Pe ce ar trebui să se axeze în următoarea perioadă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel