Previziuni vechi de 100 de ani despre 2022: "Războaiele care vor veni..."

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
Previziuni vechi de 100 de ani despre 2022: "Războaiele care vor veni..." (sursa foto: Mishaal Zahed / Unsplash)
Previziuni vechi de 100 de ani despre 2022: "Războaiele care vor veni..." (sursa foto: Mishaal Zahed / Unsplash)

În urmă cu aproape 100 de ani, un grup de gânditori a îndrăznit să se gândească la cum ar fi viața în 2022. Unele dintre predicțiile lor au rămas doar o sursă de amuzament, dar altele s-au dovedit a fi ciudat de exacte. Iată câteva predicţii ale autorului englez W.L. George (1882-1926) din 1922 chiar despre anul 2022.

Într-un articol din New York Herald, autorul W.L. George a făcut niște previziuni uluitoare, iar multe dintre ele s-au adeverit. Iată câteva dintre profețiile lui George de acum un secol, citate de eu.beaconjournal.com:

• „Bănuiesc că zborul comercial va fi devenit complet obișnuit. Distanța dintre Londra și New York va fi parcursă în aproximativ 12 ore.”

• „Oamenii anului 2022 probabil nu vor vedea niciodată un fir pe cer: este practic sigur că telegrafia fără fir și telefoanele fără fir vor depăşi sistemul prin cablu cu mult înainte de încheierea secolului.”

• „Cărbunele nu se va epuiza, dar rezervele vor fi foarte scăzute, la fel și cele de petrol. Unul dintre pericolele lumii peste un secol va fi lipsa de combustibil, dar este posibil ca, până în acel moment, o mare cantitate de energie să fie obținută din maree, de la soare, probabil din radiu și alte forme de energie. De asemenea, energia atomică va fi valorificată.”

• „Filmele vor fi mai atractive. Cu mult înainte de 2022 vor fi fost înlocuite cu kinefonul, care acum există doar în laborator. Aceasta înseamnă că figurile de pe ecran nu numai că se vor mișca, dar vor avea culorile lor naturale și vor vorbi cu voci obișnuite.”

Citeşte şi: Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022: "Peștii vii din Marea Neagră..."

• „Multe clădirile aflate acum în picioare vor fi păstrate. Ne putem imagina Capitoliul de la Washington şi multe dintre universități și biserici că vor rămâne şi peste o sută de ani și că acestea vor fi aproape nemodificate, păstrate prin tradiție.”

• „În mod firesc, munca gospodăriei, care se reduce pe zi ce trece, în 2022 va fi mult mai uşoară. Cred că cea mai mare parte din curățenia necesară astăzi într-o casă va fi eliminată. Prin dispariția cărbunelui în toate locurile unde nu se face electricitate nu va mai fi fum, poate nici măcar cel al tutunului.”

• „În al doilea rând am o viziune asupra pereților, a mobilierului și a tapeturilor din papier-mache mai mult sau mai puțin comprimat, legate cu alamă sau cu bandă de-a lungul marginilor. Astfel, în loc să-și frece podelele, oamenii în anul 2022 vor deșuruba marginile de alamă sau vor desface benzile și vor dezlipi suprafața murdară a podelei sau a perdelelor.”

• „Este de imaginat, deși nu sigur, că în 2022 se poate lua o masă completă sub formă de patru pastile. Acest lucru nu este în întregime vizionar; Sunt convins că mâncarea din carne tocată și plăcinta cu dovleac vor mai exista.”

• „Copilul este susceptibil să fie preluat de stat, nu doar școlar, ci hrănit și îmbrăcat, iar la sfârșitul pregătirii sale să fie plasat într-un post adecvat abilităților sale.”

• „Este practic sigur că în 2022 aproape toate femeile vor fi renunțat la ideea că sunt în primul rând „făcătoare de copii”. Cele mai multe femei vor urma o carieră individuală. Toate pozițiile le vor fi deschise și multe femei se vor ridica la înălțime.”

• „Anul 2022 va vedea probabil un număr mare de femei în Congres, foarte multe în justiție, multe în posturi de serviciu public și poate unele în cabinetul prezidenţial. Dar este puțin probabil ca femeile să fi atins egalitatea cu bărbații.”

• „Căsătoria va mai exista așa cum este astăzi, pentru că omenirea are un gust înrădăcinat pentru instituție, dar divorțul va fi probabil la fel de ușor peste tot precum este în statul american Nevada.”

• „Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea.”

• „În ceea ce priveşte Statele Unite în special, este probabil ca ţara să fi ajuns la o populaţie de aproximativ 240.000.000 de locuitori. Ideea de Nord și Sud, Est și Vest aproape că a dispărut.”

• „În 2022, literatura americană va fi o literatură de cultură. Bătălia se va termina și cenzura va fi oprită. Nu vor mai exista lucruri pe care nu le poți spune și lucruri pe care nu le poți gândi. Fără îndoială că vor fi în 2022 oameni care gândesc așa ca în 1922 sau cu o gândire chiar mai veche, dar va prevala un mare liberalism al minții.”

• „Americanii vor fi mai puțin întreprinzători și mult mai iubitori de plăcere. Se vor fi răzvrătit împotriva orelor lungi de muncă; șansele sunt ca în 2022 puțini oameni să lucreze mai mult de șapte ore pe zi. Efectul acestui lucru, care sunt sigur că sună regretabil pentru mulți dintre cititorii mei, va fi, în opinia mea, bun.”

sursa: eu.beaconjournal.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel