Prima Eclipsă din 2022 va avea loc pe 30 aprilie: „Schimbări dramatice”. Ce cred astrologii internaționali

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati

Pe 30 aprilie 2022 avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Taurului. Acest eveniment astrologic, pus în relație cu celelalte evenimente în anul marii conjuncții Jupiter-Neptun, are o însemnătate aparte și face ca 2022 să fie un an extrem de intens care va aduce mari schimbări în lume. Citiți mai jos interpretările și previziunile astrologilor internaționali cu privire la acest eveniment. 

Pam Gregory precizează pe canalul său de YouTube că acest an este unul foarte intens, cel mai intens din tot ce a studiat până acum, spune ea aici , mai ales că suntem încă în energia marii conjuncții Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie 2022. Vorbim în toată această perioadă despre inflație, despre creșterea prețului la benzină, dar și despre multe jocuri de putere. Finalul lunii aprilie, dar și următoarele șase luni (cât are efectul această eclipsă de Soare din semnul Taurului) vom vedea multe schimbări, dar și elemente care vor ieși la iveală, având în vedere influența lui Pluto din Capricorn. Este vorba despre jocuri de putere atât la nivel mondial, cât și la nivel individual. Va trebui să ne adresăm întrebarea: „cum îmi folosesc propria putere în lume?”, iar în același timp vom începe să simțim o oarecare claritate, să vedem ceea ce se întâmplă în lume deoarece Pluto legat de aceste evenimente aduce revelații și dezvăluie secrete

Despre dezvăluiri și „schimbări dramatice” vorbește și Terence Guardino aici, spunând că eclipsa solară din 30 aprilie 2022 este un simbol al noilor începuturi. Astrologul îi avertizează pe cei care își serbează ziua de naștere în jurul acestei date că există posibilitatea ca viața lor să se schimbe în totalitate, să dea foaia și să li se dezvăluie un nou capitol. Totodată, el spune că avându-l pe Uranus în Taur în această perioadă e posibil să vorbim despre o adevărată revoluție în tehnologie, despre multe invenții, despre o răsturnare a principiilor din știință. Așteptăm cu această eclipsă să primim revelația unor lecții și informații la care nu am avut acces până acum. 

În același timp, vorbim despre energii eliberatoare, despre răzvrătiri, despre schimbări ale perspectivei care să ne facă să vedem viața cu alți ochi. Este timpul să cerem mai multe drepturi, mai multe libertăți personale, să revizuim ideea de democrație. Suntem provocați, practic, să ne prindem de oportunitățile care ni se oferă și să trecem la un alt nivel. Va fi foarte mult vorba și despre siguranța financiară, deoarece până la urmă asta îi place enorm Taurului: confortul financiar. Poziția lui Venus în semnul Peștilor, dar și a lui Jupiter evidențiază o notă de abundență, deci vom avea acces la iubire, dar și la mai mulți bani, însă atenție, bine ar fi să nu ne aruncăm prea tare cu capul înainte și să cheltuim în exces. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel