Prima întâlnire, 21 de întrebări de pus

Autorul articolului: Elena Didila |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Cottonbro: Pexels
Fotografie de la Cottonbro: Pexels

Pentru a sparge gheața și a crea imediat un sentiment bun între voi, iată întrebările ușor de pus la prima întâlnire.

La o primă întâlnire, nu te pregătești niciodată pe deplin. Chiar dacă ai petrecut ore întregi înainte, întrebându-te cum va fi și despre ce veți vorbi.

Prima întâlnire cu tipul care îți face inima să bată, te face să te simți pradă a o mie de senzații. Într-adevăr, tocmai aceasta este frumusețea primelor abordări, important este să nu te lași dus de acest vârtej emoțional și agitație excesivă, pentru că în acest fel riști să nu te bucuri de moment și să te jenezi până la punctul de a nu ști ce să spui, potrivit Cosmopolitan.

Da, la fel ca la școală, când nu erai pregătit și făceai o scenă tăcută. Fără anxietate de performanță, vedeți-o doar ca pe o oportunitate fantastică de a vă aprofunda cunoștințele și de a înțelege mai bine dacă el este genul pentru dvs.

Mai ales dacă l-ai întâlnit online si este prima dată când îl vezi personal, este o oportunitate de a verifică dacă te simți confortabil în prezența lui sau dacă v-ați întâlnit pentru scurt timp și nu ați avut încă timp să discutați destul de mult, acum este momentul să vedeți dacă imaginea pe care tu ai creat-o despre acest tip este reală.

Pe lângă faptul că vă lăsați simțurile să vă ghideze, folosiți dialogul pentru a afla cine este el, ce îi place și ce caută acum. Și ce modalitate mai bună de a ști decât punându-i întrebări?

Nu vă spunem să-l supuneți unui interogatoriu sau unui fel de interviu pentru a obține rolul ”iubitului perfect”, ci să-i puneți întrebările potrivite pentru a câștiga încredere și a crea intimitate.

Majoritatea oamenilor, chiar și cei mai timizi, dacă sunt liniștiți, adoră să vorbească despre ei înșiși răspunzând curiozității celuilalt, pentru că simt că din partea interlocutorului lor există interes și dorință de a-i acorda atenție.

Și acest lucru poate declanșa un efect de ”oglindă”, adică îl poate determina să facă același lucru cu tine, creând astfel un flux frumos de interacțiune bidirecțională bazată pe ascultarea activă.

De asemenea, aveți câteva subiecte ”gata” în buzunar pentru a te retrage atunci când este nevoie, te poate face, de asemenea, să te simți mai puțin stângaci și mai încrezător, părând astfel extrovertit și comunicativ. Dacă te gândești bine, poate fi și o strategie excelentă pentru a evita chiar și acele momente de tăcere care ar putea crea jenă între voi. 

Secretul? Distrați-vă și relaxați-vă, astfel încât atmosfera să devină ușoară și veselă. Pentru a începe să testați apele și a vedea dacă există o bază pentru a începe o poveste bună cu el, încercați întrebările potrivite.

21 de întrebări pentru prima întâlnire

Ce faci în viață?

Ce fel de copil ai fost?

Când nu lucrezi, ce îți place să faci?

Ai practicat vreun sport?

Îți place muzica? Mergi la concerte?

Care este filmul tău preferat?

Care este cartea pe care ai citit-o într-o noapte?

Felul tău preferat de mâncare?

Ultima călătorie pe care ai făcut-o?

Este mai bine să călătorești singur sau cu prietenii?

Ai surori sau frați?

Cu cine te înțelegi mai bine în familie?

Care sunt cei mai importanți oameni din viața ta?

Cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut cu prietenii tăi?

Cum petreci de obicei weekendul?

Care sunt pasiunile tale?

Care este cel mai dificil test cu care te-ai confruntat, cea mai mare provocare pe care ai câștigat-o până acum?

Ce te face sa râzi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel