Probleme cu banii pentru trei zodii în martie

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 08 Martie 2023, 18:52 | Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Previziuni financiare. În luna martie, astrele vizează câteva zodii. 

Saturn și Jupiter vorbesc despre creștere și constrângere. Ele creează premisele, dar tot noi va trebui să găsim un echilibru. Între ceea ce producem și ceea ce cheltuim. Jupiter în Berbec ne face să credem că totul va fi roz, dar Saturn în Pești vrea să ne arate că totul e gri. 

Unii dintre noi vor trebui să gestioneze multul, iar alții puținul. Nimic nu este imposibil. 

Pești/Ascendent în Pești

În Casa a 2-a, a banilor și a resurselor, ai foarte multe aspecte favorabile. Așa că s-ar putea să cheltuiești mulți bani în următoarea lună. Jupiter aduce oportunități de creștere, dar te face și prea încrezător. Cu alte cuvinte, îți și dă, dar îți și ia! Ai face bine să pui niște bani deoparte. Să te poți baza pe un buget de risc. Saturn, intrat recent în semnul tău, vrea să înveți să te mai limitezi, dar Venus și Jupiter te fac să crezi că nu are ce să se întâmple rău. Nu este rău să te răsfeți, dar fii și mai econom. În acel buget de risc, nu intra deloc!

Leu/Ascendent în Leu

Saturn a intrat în casa a opta, unde va sta(atenție) până în 2026 și va aduce multe motive de îngrijorare. Vei întâmpina probleme în obținerea de fonduri din partea instituțiilor financiare sau a celor provenite în urma moștenirilor. De asemenea, trebuie să fii mai riguros cu plata taxelor și a impozitelor. Resursele împărțite nu vor mai fi ca altădată. Ori partenerul nu mai are parte de sumele de bani ca înainte, ori tu nu vei mai putea contribui ca până acum. Cei care se află în plin de proces de partaj să se aștepte la tot felul de renegocieri. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn și-a început tranzitul în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Dintr-o dată, relația ta cu banii trebuie să se schimbe. Ori înveți să trăiești cu mai puțin, ori înțelegi că valorezi mai mult și că trebuie să muncești în consecință pentru acei bani. Sau, vei avea nevoie de surse noi de bani.Această planetă vrea să monetizeze, iar dacă simte că nu ai încredere în tine, că nu ai învățat ceva, te va supăra.Cert este că lui Saturn îi place să economisești când vine vorba de aspectul financiar. Așa că, din puținul pe care îl ai, trebuie să înveți să pui și ceva deoparte. Dacă nu te descurci să faci asta, puțină educație financiară nu ar strica.

HOROSCOP 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru următoarele luni - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play