Probleme financiare provocate de Mercur retrograd în Capricorn pentru ACESTE zodii

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Probleme financiare provocate de Mercur retrograd în Capricorn pentru ACESTE zodii (sursa foto: cottonbro / Pexels)
EXCLUSIV
Probleme financiare provocate de Mercur retrograd în Capricorn pentru ACESTE zodii (sursa foto: cottonbro / Pexels)

Efectele retrogradării lui Mercur în Capricorn se vor simţi până pe 10 martie, timp în care vor fi revizuite mai multe decizii pe care le-am luat până acum sau se vor vedea efectele acestora. Şi cum Mercur retrograd este cunoscut pentru "bagajul de încurcături" pe care îl aduce, câteva dintre semnele zodiacului se pot aştepta la probleme privind facturi uitate, neplătite, impozite, datorii, penalizări pe care poate le-au ignorat sau de care nu ştiau, ori îşi pot da seama de greşelile financiare comise în ultima vreme.

Cele patru perioade cu Mercur retrograd:

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

 

Cu ce probleme financiare se vor confrunta trei dintre semnele zodiacului

Gemeni / ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul vostru, deci veți trăi altfel perioada următoare. Mercur va retrograda din casa a 9-a în casa a 8-a. Înseamnă că începutul anului vă zguduie pe interior şi vă întreabă care este baza voastră financiară. Aveţi un buget de risc? Adică există ceva acolo la care puteţi să apelaţi în momentele grele?

Veți descoperi cât de mult depindeţi de ceilalţi. Uneori nu avem ce să facem, trebuie să depindem de ceilalţi. Dar sunt şi situaţii în care ne putem baza pe noi, mai ales dacă începem din timp să ne facem bugetul acela de risc. Vedeţi cheltuieli, impozite, taxe. Aveţi grijă că Mercur retrogradează acolo.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Mercur îşi începe retrogradarea lângă Saturn în casa a 5-a. Mă gândesc să nu fie o problemă legată de un copil sau de copiii celor dragi.

Mercur îşi începe retrogradarea acolo, dar se va întoarce în casa a 4-a, unde strică, deranjează, apar situaţii ciudate cu vecinii, nu merge o ţeavă, uşa nu se mai închide bine, se strică chiuveta. Asta face Mercur, strică lucruri şi vă obligă să scoateţi banii din buzunar.

Primul impuls ar fi să cumpărăm altceva nou. Nu! Pe Mercur retrograd este bine să reparăm, să chemăm specialişti. Nu spunem că ne luăm o trusă şi reparăm singuri.

Mercur se întoarce în Capricorn şi vrea să fie cu specialişti, cu oameni care ştiu ce fac. Zice: "Momentan, repară. Vedem după aceea dacă mai cumpărăm ceva nou". Pe Mercur retrograd nu prea e bine să cumpăraţi ceva nou. Deci, toate chestiunile de casă vor fi destul de importante pentru voi.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Mercur retrogradează la voi din casa a 3-a în casa a 2-a. Dacă voi, în ultimele două luni, aţi făcut nişte investiţii, acum o să vă daţi seama dacă le-aţi făcut bine. Şi dacă nu, ceva acolo nu funcţionează, mai trebuie să mai cheltuiţi nişte bani sau aţi uitat că mai era nevoie şi de altceva.

Mercur vă bate la uşă şi vă întreabă: "Când ţi-ai negociat ultima dată o creştere de salariu sau o primă? Nu ar fi cazul să te gândeşti? Să înveţi să ceri? Să înveţi să te lauzi cu ce ştii să faci?".

Sau dacă aveţi un interviu în perioada următoare - e adevărat că Mercur îşi opreşte retrogradarea lângă casa a 3-a şi nu o să vă facă foarte vorbăreţi sau lăudăroşi - învățați să negociați altfel. Şi nu doar bani, dar şi alte beneficii. Învaţă să ceri şi altceva, învaţă să renegociezi. Sper să vă găsiţi joburi cu mai mulţi bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel