Probleme în relații pentru DOUĂ ZODII săptămâna aceasta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro vine cu predicțiile pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Iată ce zodii ar trebui să acorde atenție propriilor lor acțiuni din zona relațională. 

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Pe 2 mai, Venus își va începe tranzitul prin semnul Berbecului, unde va sta până pe 28 mai. Vom fi foarte direcți în zona amoroasă, vom face declarații, ne vom îndrăgosti la prima vedere și vom fi dornici de a cuceri. Venus în Berbec vede și trece la luptă. Există riscul să ne plictisim și să dorim și alte aventuri. Sau să ne aprindem imediat și să ne stingem la fel de repede. 

În această săptămână din punctul de vederele al relațiilor, atât personale cât și profesionale, s-ar putea să apară probleme pentru Gemeni sau cei cu Ascendentul în Gemeni, dar și pentru Fecioare sau cei cu Ascendentul în Fecioară!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Gemenii s-ar putea să aibă probleme de comunicare cu cei din jur. Cu toate că ceilalți vin spre ei, îi caută, de data aceasta s-ar putea ca ei să nu îi audă, să nu îi înțeleagă și să nu priceapă ceea ce li se cere. La locul de muncă, Gemenii ar face bine să nu plece urechea la bârfe și nici să nu răspândească ei înșiși bârfe. De multe ori, aparențele înșală, după cum știm. Relațiile cu șefii, cu superiorii ar putea deveni complicate din cauza mesajelor contradictorii ale acestora. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Vă concentrați asupra părții profesionale acum, deși casa 7-a a relațiilor și-a tot cerut drepturile în ultimul timp și este clar că trebuie să echilibrați ceva acolo. Acest accent pe relații nu înseamnă căsătorii sau cine știe ce evenimente, ci mai degrabă nevoia de un echilibru în planul relațional. Veți avea senzația că doar ceilalți greșesc, că doar ceilalți fac lucrurile pe dos și astfel, s-ar putea să provocați tot felul de conflicte. Mai bine uitați-vă în zona financiară și dacă primiți ceva bani, luați-i și bucurați-vă de tot ce vi se oferă!

Urmăriți mai jos previziunile pentru toate zodiile în săptămâna 2-8 mai 2022!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel