Probleme pentru Berbec, Gemeni și Săgetător. Super vești pentru Taur, Scorpion și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur retrograd/staționat. Planeta comunicării își va opri, în curând, retrogradarea. 

Pe 3 aprilie, Mercur a intrat în semnul Taurului, unde și-a început retrogradarea pe 21 aprilie. Pe 15 mai, își va relua mersul direct, iar efectele vor continua până pe 11 iunie. 

De obicei, zilele în care este staționar, Mercur poate provoca mai multe evenimente și efecte ca în întreaga perioadă de retrogradare. Așa că pregătiți-vă!

Berbec/Ascendent în Berbec

Staționarea lui Mercur se va petrece în casa banilor. Așa că trebuie să te aștepți la tot felul de probleme. Plăți neprocesate, întârziate, amânate sau de care ai uitat. Facturi mai mari. Bugete date peste cap. Amenzi sau penalizări. De fapt, ce vrea să te învețe Mercur? Că este bine să ai un buget de risc și să nu te bazezi niciodată pe faptul că ai totul sub control. Pentru că atunci când îți este lumea mai dragă, exact atunci se întâmplă ceva neplăcut din punct de vedere financiar. Și încă ceva! Dacă pierzi unele sume de bani, nu este cazul să îți pui cenușă în cap sau să crezi că ți-ai pierdut valoarea. Salariul nu este neapărat un indicator al calității tale umane. Astrele îți mai recomandă să fii mai circumspect în următoarele zile în ceea ce privește acordarea sau primirea unui împrumut. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci orice schimbare a lui îți poate da viața peste cap. Iar, cum zilele următoare, va staționa în casa a douăsprezecea, așteaptă-te să nu te simți prea bine în pielea ta! Procesele subconștientului nostru, felul în care dorim să ne vindecăm, valorile în care credem și prin intermediul cărora ne structurăm gândirea, adâncimea anumitor fapte, instinctul, credințe de care nici nu ne-am dat seama. Toate acestea te vor bântui. Tot aici putem găsi dorințe, iar acolo unde sunt dorințe vom da și de frică și de anxietate, de teama de a pierde. Cea mai bună recomandare pe ți-o pot oferi este să îți permiți să fii mai retras și să nu neglijezi odihna și somnul!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur își va opri retrogradarea în casa a șasea. Din start, vreau să îți spun că este cazul să acorzi mai multă atenție sănătății. Mai ales dacă ai vizite la doctor sau dacă efectuezi anumite analize sau proceduri. Sunt posibile erori și încurcături. Da, pot fi frustrante pentru că fricile referitoare la sănătate ne pot face să o luăm razna. Dar nu uita că fazele momentane ale lui Mercur te învață/obligă să ai răbdare. Și să verifici de mai multe ori. Mai ales dacă e ceva ce nu îți sună bine. De asemenea, stilul tău obișnuit de planificare nu va mai fi potrivit. Pentru că vei depinde cu siguranță de programul altor oameni, cum ar fi colegii. Și de aici vor interveni ajustări, săcâitoare, dar necesare. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur începe staționarea în semnul tău. Ce-i drept, aștepți de ceva timp asta, dar încă nu te bucura pe deplin! Cert este un lucru: mintea îți va funcționa la potențialul ei maxim! Cu alte cuvinte, nu te vei mai îndoi de propriile gânduri, vei putea lua deciziile cele mai bune, vei fi mai comunicativ. Iar pentru cei care au examene, prezentări de susținut, sau discuții cu oamenii importanți, zilele următoare vin și cu intuiție, dar și cu logică. Și știm cu toții: atunci când ai cuvintele la tine, nimeni nu îți poate sta în cale. Vei beneficia de putere de convingere și de o doză suplimentară de optimism. Oarecum, te pregătești în mod activ de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău, care se va produce pe 16 mai!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cumva, te pregătești de o perioadă importantă în viața ta! Iar Mercur staționar este precum un poștaș. Așa că vei observa în zilele următoare o nevoie mult mai mare de comunicare din partea partenerului, dar și o acceptare a faptului că și tu trebuie să asculți mai mult. Adică nu vei mai fi tot timpul în poziție de a te apăra sau ataca. Iar discuțiile vor avea parte de claritate. Jupiter se pregătește să intre tot în casa relațiilor, deci se pregătesc decizii importante. Poate duceți relația la un alt nivel sau hotărâți să mergeți pe drumuri separate. Că poate, până acum, nivelul de indecizie era destul de crescut, și nu ai prins curajul necesar să spui ce anume voiai. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Staționarea lui Mercur se va petrece în casa a cincea. Vei pune mai mult preț pe ceea ce vrei tu să faci. Pe dorințele, idealurile, pasiunile tale. Poate fi un moment potrivit pentru a nu mai lăsa sindromul impostorului să pună stăpânire pe tine. În primă fază, vei deveni puțin dramatic, dar până la urmă cum vrei să fii observat? În niciun caz, cu aceeași atitudine ca până acum. Nimeni nu o sa mai facă declarații romantice așa ca tine! Iar discuțiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, îți vor aduce numeroase revelații. Și poate chiar te vei apropia mai mult de ei. 

Citește și LECȚIA lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel