Probleme și stres la serviciu pentru Scorpion și Vărsător. Cheltuieli serioase pentru Fecioară, Pești și Săgetător. Previziuni luna iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop iunie. 

Chiar dacă iunie este prima lună de vară și toți se gândesc la vacanță, unele zodii vor avea de furcă în ceea ce privește zona profesională. Cu Marte și Jupiter în semnul Berbecului, vom avea parte de stres, dar și de probleme financiare. 

Super vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Horoscopul amoros al lunii iunie 2022. „Încrederea, cel mai sexy accesoriu”

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu  Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, nu veți avea timp deloc să respirați. Veți fi implicați în multe proiecte la locul de muncă. Este posibil să vă placă, mai ales când vă veți simți utili. Sau când ideile voastre vor rezolva o problemă. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați totuși să mențineți un echilibru. 

Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Să vi se pară că unii dintre partenerii profesionali sunt cam limitați. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens. 

Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine.

Aveți grijă la sănătate, e posibil să aveți mici accidente, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile, sunteți predispuși la mici accidentări. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pot să vă spun din start că luna iunie este pe placul vostru! Cu Soarele în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, mai pot spune că aveți toate instrumentele să vă faceți viața așa cum doriți. Vă stă capul doar la vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Mergeți la evenimente, flirtați, atrageți privirile admiratorilor. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde.

S-ar putea să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că v-aș recomanda să potoliți excesul de zel. Puteți reaprinde focul pasiunii dacă aveți o relație de mai mult timp. Îndrăzniți mai mult. Dacă relație nu vă funcționează, nu vă temeți, rupeți-vă, treceți peste frică.  Există risc pentru infidelități.

În luna iunie e vina voastră dacă nu se întâmplă ceva bun!

Pești/Ascendent în Pești

Din iunie ar fi cel mai indicat să vă faceți un bilanț serios. Să verficați veniturile și cheltuielile.  Este o lună excelentă pentru a cere o mărire de salariu, o primă sau un bonus. Jupiter vă oferă oportunități mari, dar și cheltuieli foarte mari. Încercați să cheltuiți cu un sens, să investiți în viitorul vostru, să faceți banii să muncească pentru voi. 

Pentru alții, din punct de vedere profesional, ar putea să apară o mică dezamăgire. Dacă sunteți într-un proces de recrutare, este posibil să primiți răspuns negativ acolo unde v-ați dori mult. Astrele vă recomandă să renunțați la cheltuieli.  

E posibil ca pe finalul lunii să vă schimbați starea, să fiți interesați și de alte lucruri, să vă eliberați de presiunea din sfera muncii, să vă gândiți la viață, la ce vă place să faceți, la anumite ieșiri.

Însă provocarea lunii rămâne legată de zona financiară, investiți cu înțelpciune!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă vreți să treacă luna pe lângă voi, atunci stați doar în casă, nu ieșiți, nu vorbiți, nu comunicați. Însă dacă vreți să aveți o lună bună, ieșiți, faceți mișcare, mergeți în excursii, folosiți dorul ăsta de călătorii pentru a vă simți mai bine și pentru a ieși în întâmpinarea oportunităților. Sigur că s-ar putea ca în iunie să fie vorba despre nervi, funcționari, birocrație, însă toate se vor rezolva cu calm. S-ar putea să vreți să rupeți legăturile cu anumite persoane.

O să aveți un curaj nebunesc de a spune lucurile altfel decât le-ați fi spus până acum. Deci este posibil să nu fiți pe placul colegilor sau al șefilor, reacționați neplăcut la critică. 

Îl aveți pe Saturn în casa I, ce începeți acum, va fi de lungă durată, gândiți-vă la un alt stil de viață, la un alt mod de a gândi, însă din nou, cel mai important este să vă planificați mici excursii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În primul rând, aveți grijă la bani. Aveți grijă cu taxele, impozitele. S-ar putea să vă loviți de unele chestiuni juridice cărora nu le-ați acordat prea multă atenție, este nevoie să verificați din nou. În același timp, e posibil să apară tot felul de cheltuieli și să vă puneți problema de unde să mai scoateți alte fonduri. Poate vă gândiți cum să obțineți alte venituri, cum să gestionați altfel banii.

Partea de comunicare va cunoaște o evoluție neașteptată. 

Aveți grijă la nevoia asta interioară de adrenalină, nu vă duceți către sporturi extreme, nu este o lună bună să riscați. Profesional, s-ar putea să vă confruntați cu niște proiecte foarte stresante. Deși e plină de oportunități, a doua parte a lunii nu va fi așa de liniștită pentru voi. După 21 iunie, lucrurile se vor mai liniști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel