Profeții anul 2025: Conjuncția Saturn-Neptun va schimba harta lumii

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Conjuncția Saturn-Neptun în Berbec de pe 2 aprilie 2025 va provoca multe transformări pe plan mondial. 

Ioana Ispas, vicepreședintele Asociației Astrologilor din România, este specializată în astrologia mundană(mondială). În cadrul unui interviu, ea ne-a dat mai multe detalii despre cea mai importanta conjuncție planetară din următorii ani: Saturn-Neptun(2025). 

Cine este Saturn?

"Saturn reprezintă structurile sociale, instituțiile publice cu rol coercitiv. Saturn este cel care face ordine, este dur și impune reguli de funcționare. Este destul de limitativ. Ține mult de tradiție, de ceea ce a fost, de strămoși. Printre altele, are influență asupra agriculturii, construcțiilor, mineritului, tot ce înseamnă materie plină, dar și de modul în care acestea sunt utilizate. 

Saturn este legat de timp, de cât de repede sau încet se mișcă lucrurile."

Ce reprezintă Neptun?

"Neptun nu are limite, le depășește pe toate. Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi."

Ce produce conjuncția celor două?

"Asocierea celor două planete este destul de problematică pentru că sunt cumva la extreme. Dacă unul este cu ordinea și disciplina, celălalt este cu difuzia și disoluția." 

Ce s-a întâmplat când am mai avut această conjuncție?

"Am avut o conjuncție Saturn-Neptun în semnul Leului în 1917. Au fost momente care au declanșat disoluția Imperiului Otoman, a Imperiului Habsburgic. S-au creat noi state, au dispărut altele. Oamenii au părăsit o lume și s-au trezit în alta. Conjuncția a schimbat tot ce ținea de moravuri sociale, multe tradiții au dispărut. După primul război mondial, femeile au început să aibă un rol din ce în ce mai puternic, mai ales în societățile tradiționaliste. 

O altă conjuncție Saturn-Neptun a fost în Balanță, în 1952. Elisabeta a II-a devine regina Marii Britanii. Tot atunci a început o reevaluare a doctrinelor politice. Începe să se discute din ce în ce mai mult de Est versus Vest. În Asia au fost conflicte legate de delimitarea teritorială. La nivel social, am avut o reinterpretare a căsătoriei/divorțurilor. Din 1952, femeile au început să dorească să devină parteneri egali, să aibă alt acces la zona muncii. Foarte multe țări din Orientul Îndepărtat au început să își schimbe tradițiile, să nu mai fie atât de atașate de trecut. 

Conjuncțiile Saturn-Neptun sunt acelea care vin și ne lasă cu gura căscată. Nu putem reacționa, suntem luați de val și suntem transplantați într-o altă realitate pe care învățăm să o acceptăm. 

De fiecare dată când Saturn s-a întâlnit cu Neptun, s-a schimbat lumea. "

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel