Promisiunile devin realitate pentru Lei, Fecioarele trebuie să se adapteze. Dileme pentru Balanță, introspecție pentru Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Mâine, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. Însă, asta nu înseamnă că  Marte va spune stop, ci din contră. Iată care sunt mesajele de la astre în această săptămână pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion!

Marte a intrat în Gemeni pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, iar efectele se vor duce până pe 25 martie, când va intra în Rac.

Dar, să nu uităm că Mercur va fi în continuare retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie, așa că poate fi și o săptămână plină de suișuri și coborâșuri, cu agitație și confuzie. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 11-a. Din octombrie încoace, cel mai probabil ai înotat în gol și ai așteptat să se pună bazele diferitelor promisiuni. Din 12 ianuarie, încep să se întâmple lucruri și acele promisiuni devin realitate. Oprirea retrogradării lui Marte este minunată pentru tine, mai ales că ai nevoie de oameni. Nu le poți face singur pe toate.

Cu Jupiter în Casa a 9-a, trebuie să fii, în primul rând, corect cu tine. Poate că nu are rost să fii atât de dur cu propria persoană în această săptămână. Nu fii prea exigent, fiindcă nu îți aduce niciun folos.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Aleluia! Marte își oprește retrogradarea în Casa a 10-a. Poate că există nativi cărora li s-au făcut propuneri profesionale din august sau octombrie anul trecut și au spus că nu sunt interesați, că nu pot fi în stare. Acum, merită să accepți provocarea și să vezi ce se întâmplă.

Te poți adapta! Pune în practică toate planurile la job și aruncă-te în vâltoarea vieții. Fii mai îndrăzneț, luptă pentru drepturile tale de la locul de muncă. O să-ți cunoști standardele, o să te ții de ele și nu mai vrei să negociezi nimic.

Din cauza lui Mercur retrograd până pe 18 ianuarie, nu ai unde să pui punctul pe i în această săptămână. Nu alerga după lucruri concrete. Ele se vor întâmpla, dar nu când și cum îți dorești tu. Pot să apară situații neprevăzute care îți consumă timp și bani. Ia un timp de introspecție și liniștește-te puțin, vei avea nevoie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Această săptămână are aspecte destul de importante pentru tine. Vorbim de careul lui Venus cu Nodurile lunare. Te poți afla într-o situație în care nu știi exact pe unde să o iei. Pe scurt, ai de-a face cu o dilemă. Orice ai alege, pe undeva o să pierzi.

Cel mai bine ar fi să alegi răul cel mai mic. Din cauza opririi retrogradării lui Marte, pe plan relațional, simți o oarecare liniștire a lucrurilor. Parcă nu mai ai atâtea frici, stres și agitație în jur. Aceste două aspecte sunt menite să te mai calmeze, să te mai liniștească puțin.

Careul dintre Venus și Uranus va avea loc la finalul săptămânii. Îți aduce stres și instabilitate, dar și nevoia de a schimba ceva în viața ta.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea în Casa a 8-a. Acest aspect este favorabil, însă în primele zile în care este staționar, Marte o să arate cu adevărat cine este. Așa că, trebuie să-ți dai seama unde ai pierdut controlul în ultimele luni și din ce cauză. Poate că îți era teamă de singurătate sau ai avut anumite frici.

Pentru că Marte își va opri retrogradarea, vrea să fii mult mai atent la ce oferi din tine: la bani, la timp, la energie. Gândește-te ce îți oferi tu ție. Ai grijă și la cheltuieli!

Venus face careu cu Nodul sud în semnul tău. Vezi unde te-ai dezechilibrat și nu da vina pe ceilalți. Atenție și la investițiile pe care le faci pentru casă. Mercur este în continuare retrograd, așa că nu este cea mai bună perioadă pentru aceste schimbări.

Vezi și: Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Berbecii au energie, Taurii se bucură de oportunități profesionale. Gemenii primesc încredere, Racii trebuie să învețe să se prioritizeze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel