Provocări existențiale pentru aceste TREI zodii în următoarele luni. Cum le fac față?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Următoarele previziuni sunt valabile până în 2025!

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025.

Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!

Iată ce previziuni există pentru aceste trei zodii!

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Nodul Sud este la Raci în Casa a patra, a familiei, unde pot apărea serioase dezechilibre. Poți să reții că relațiile pe care le ai cu părinții, frații sau verii pot să aibă de suferit, iar tu vei fi afectat de aceste schimbări. Tu ai vrea ca toată lumea să fie mulțumită, dar asta înseamnă că te vei sacrifica enorm. Pentru că Nodul Nord este în Casa a zecea, trebuie să înțelegi că rolul tău în societate nu este acela de a te împărți în mii de bucăți pentru a-i satisface pe membrii familiei. Trebuie să îți găsești un scop precis și să fii o autoritate demnă de luat în seamă, mai ales pe plan profesional. 

Și retine că, oricât ai încerca, nu vei reuși să îi mulțumești pe toți din familie. 

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu ce se confruntă Scorpionii? Nodul Nord este în Casa a șasea, în timp ce Nodul Sud se afla în Casa a douăsprezecea. Astrele zic că o să îți placă să suferi. Cum? Fie ramai în relații în care nu ești fericit, fie că ai impresia că nu meriți un loc de muncă mai bun. Te sacrifici prea mult pentru alții sau pentru situații neclare. Gândește-te mai mult la asta până în ianuarie 2025 și vei vedea daca merită sau nu.

Este adevărat și că nu poți fi în control total asupra vieții și că apar frici care au legătură cu casa în care se află Nodul Sud: temeri, despărțiri, frici puternice, suferințe. Unii nativi vor decide să părăsească locurile natale. Nodul Nord te încurajează să nu mai stai cu frica, ci să o iei pas cu pas, în mod practic. Poate vei descoperi că te gândești prea mult la trecut, așa că trebuie să fii mai simplu. Dar și mai cumpătat.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Tu ai Nodul Sud în Casa a opta și Nodul Nord în Casa a doua. Îți vei da seama că nu mai ești apreciat din punct de vedere financiar. Casa a opta discută despre o pierdere de energie, așa că fie simți că ești letargic, fie că poți muta munții din loc. Cu Nodul Nord în Casa banilor și a resurselor, poți să cauți noi resurse de a-ți crește veniturile, ca să nu te plângi constant că nu ești apreciat sau că nu îți ajung banii. Diversifică-ți sursele de venit. Ai mai multă grijă de sănătate, ca să nu te ajungă acea letargie de care aminteam anterior. Ai mai multă grijă de propria bunăstare, este chiar esențial.

Astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare în Berbec de pe 8 aprilie: ”Vom avea parte de noi începuturi, dar mai întâi trebuie să reflectăm la trecut”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel