Provocări multiple pentru o ZODIE în luna septembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexeles
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexeles

Cu Mercur retrograd și Soarele în semnul lor, unii nativi vor avea o lună plină!

Luna septembrie are multiple promisiuni pentru noi! Mai ales pentru o zodie. Este vorba de Fecioară sau cei cu ascendent în acest semn. 

Când toată lumea în jurul tău se agită și nimănui nu îi iese nimic, cumva la tine, până pe 15 septembrie, totul se declanșează, totul pornește. De aceea, este un moment bun să te ocupi de proiectele noi, pentru că acum, în timpul retrogradării lui Mercur, afli mai repede de ce nu funcționează, ca să poți corecta totul repede. În egală măsură, aceste proiecte pot da roade, pot înflori. 

Așa că folosește această perioadă ca să îți dai seama că nu ești perfect, doar că ai idei bune și că le poți pune pe roate. Ești îndrăzneț. De obicei, când Mercur retrogradează și este și în semnul tău, îți aduce o idee, nici nu știi de unde. Cert este că poate fi folosită și că o să te ajute enorm.

De asemenea, te poți întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, fie din zona profesională, fie din cea afectivă. Se pot strica mici lucruri prin casă, ori apar întârzieri sau anumite blocaje. Dar cumva, reușești să le gestionezi. 

Este momentul în care orice criză devine o oportunitate. Va conta mult și atitudinea ta.

Din fericire, a doua jumătate a lunii aduce un val de energie pozitivă. După data de 15, cu Luna Nouă și Mercur în mișcare directă, concentrarea și claritatea mentală sunt la ordinea zilei. Este o perioadă excelentă pentru a jongla cu idei noi și pentru a găsi soluții creative la vechile probleme. De asemenea, această perioadă favorizează curățenia, atât în spațiul fizic, cât și în viața personală.

Jupiter Retrograd în Taur și ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Pe frontul financiar, prezența lui Marte în casa a 2-a, sugerează un impuls de energie și ambiție în privința banilor. Dar și cheltuieli negândite. 

În ceea ce privește educația și călătoriile, Fecioarele ar trebui să fie atente și să aleagă cu grijă momentul și modalitatea de a se aventura în noi experiențe. Planificarea și analiza sunt esențiale în această perioadă. Și să evite să se ocupe de aceste activități până pe 15 septembrie. 

În plus, la tine, Saturn este, în continuare, în Casa a 7-a. Trbuie să îți dai seama că dragostea autentică nu este întotdeauna aceea cu fluturași în stomac! De multe ori, tindem să spunem că relațiile tumultuoase reprezintă cu adevărat iubirea. Ei bine, nu este adevărat.

O relație autentică și cel mai important, sănătoasă, câteodată este și plictisitoare. Chiar dacă nu prea îți place această idee.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel