Provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Resurse pentru Leu și Balanță

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Sezonul Gemenilor continuă până pe 21 iunie.

Ne aflăm în continuare în sezonul Gemenilor. Până pe 21 iunie, când Soarele va intra în Rac(solstițiul de vară), putem profita în continuare de efervescența celui de-al treilea semn al zodiacului. Vă readuc aminte că și Mercur însoțește Soarele. Mintea noastră va fi înfometată, vom fi curioși, dornici să ne ocupăm de mai multe activități în același timp, dar și foarte comunicativi. Există și riscul superficialității, dar cine nu apelează la aceasta în momente de plictiseală sau oboseală?

Pe 18 iunie, vom avea o Lună Nouă în Gemeni, în conjuncție cu Juno(Iuno sau Iunona) și în careu cu Neptun. La finalul acestei săptămâni, vom permite haosului să facă parte din viețile noastre. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele și Mercur tranzitează casa a 7-a, a relațiilor. Cei singuri pot cunoaște oameni noi. Și veți avea numeroase oportunități. Va fi destul de greu să luați o decizie. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, poate că este cazul să discutați mai deschis cu partenerul. Careul dintre Mercur și Saturn vă va forța să uitați de victimizare. Aveți grijă la toate chestiunile legale, dar și la parteneriatele profesionale începute în perioada următoare. 

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele și Mercur tranzitează casa a patra a familiei. Pot apărea tot felul de probleme chestiuni legate de gospodărie, reparații, schimbări. Și bineînțeles și cheltuieli! Relațiile cu membrii familiei pot fi tensionate. Nu aveți timp să vă plictisiți! Viața vi se schimbă de la o zi la alta. Important este să fiți mai deschiși atunci când apropiații vă fac propuneri.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele și Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa carierei. Deci este o perioadă care nu trebuie tratată cu superficialitate. Schimbările ierarhice vă vor pune pe gânduri. Veți avea mai multă vizibilitate. Dar atenție! E posibil să fiți mult mai apreciați acum sau nu. Luna Nouă de pe 18 iunie poate aduce nevoia de noutate, de prospețime, de altceva. Atenție, totul va deveni mai transparent în viața voastră, se vor vedea lucruri pe care poate că înainte doreați să le ascundeți.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În continuare, vă sărbătorim! Mercur, guvernatorul vostru, acompaniază Soarele. Astrele vă recomandă să profitați de doza suplimentară de vitalitate, energie, și cheful de viață. Nu este cea mai bună perioadă pentru a sta în casă! Ci dimpotrivă! Trebuie să stabiliți noi conexiuni.  Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Mercur va face careu cu Saturn, deci vor mai fi și câteva hopuri sau încetiniri. 

Mercur, din nou, în Gemeni! Află ce schimbări va aduce pentru fiecare zodie

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Soarele și cu Mercur în casa a 11-a și nu prea veți sta prin casă. Aveți nevoie să vă integrați în anumite comunități, să cunoașteți și alți oameni sau să reluați legătura cu unii pe care nu i-ați mai văzut de mult. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii. Vă va fi mai greu să faceți planuri pentru viitorul apropiat. Nu uitați că Venus, Marte și Lilith se află în semnul vostru! Adică să nu vă plângeți de milă! 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele și Mercur se plimbă în casa a 9-a. Aceste tranzite sunt pe placul vostru. Veți fi bine aspectați în ceea ce privește activitatea casei a noua: studii, examene și călătorii. Legătura cu credința se poate îmbunătăți. În plus, veți începe să acceptați valorile și principiile celorlalți. Dezvoltarea personală va deveni prioritatea voastră. 

HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru TOATE numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel