PSG, criticată de Javier Mascherano după suspendarea lui Messi

Florin Răvdan | Dată: 06 mai 2023, 16:20 | Categorie: Sport
Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

Javier Mascherano, fost jucător la Liverpool şi FC Barcelona, i-a luat apărarea lui Leo Messi după ce a fost suspendat 2 săptămâni de PSG. 

La trei zile de la suspendarea atacantului argentinian Lionel Messi de către clubul Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul acestei săptămâni în Arabia Saudită fără acordul grupării din capitala Franţei, Javier Mascherano, fostul jucător al lui FC Barcelona, i-a luat apărarea fostului său coechipier, informează cotidianul L'Equipe.

"Este regretabil că nu au ţinut cont de tipul de jucător pe care au avut şansa să-l aibă în echipă. Eu cred că acum zece ani, niciun suporter parizian nu-şi imagina că îl va putea avea în echipă pe cel mai bun jucător din istorie. Şi, în loc să-l aprecieze, ei nu au făcut altceva decât să-l critice în aceşti doi ani", a declarat Mascherano, actualul antrenor al selecţionatei sub 20 de ani a Argentinei.

Fostul internaţional argentinian, cu 147 de selecţii, s-a arătat critic şi la adresa PSG: "Peste zece ani, îl vor regreta. Orice echipă din lumea asta ar da oricât doar să-l aibă pentru cinci minute. Şi dacă este ceva ce nu poţi critica, atunci când se vorbeşte de Messi, este profesionalismul său. Este greu să găseşti pe cineva cu profesionalismul său în timp ce este, poate, cel mai bun jucător din istorie".

"Este imposibil să-l critici. Să-l lăsăm să plece oriunde este fericit şi împreună cu familia lui", a adăugat Mascherano.

Messi şi-a cerut scuze vineri "faţă de club" şi de "coechipierii" săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul acestei săptămâni în Arabia Saudită fără acord, într-un videoclip publicat vineri pe Instagram.

"Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente", a explicat în spaniolă jucătorul într-un scurt videoclip postat vineri pe Instagram.

PSG a deschis marţi o procedură disciplinară împotriva atacantului argentinian, care a fost suspendat după călătoria sa în Arabia Saudită fără acordul clubului. El nu se antrenează, nu joacă şi nu este plătit în această perioadă.

Potrivit mass-media, suspendarea va dura două săptămâni, informaţie pe care clubul nu a confirmat-o, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience