Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Uranus este în semnul Taurului până în 2026 și aduce provocări serioase pentru unele zodii. Iată cu ce se vor confrunta!

Până în 2026, Uranus se află în al doilea semn zodiacal, cel al Taurului.

Vorbim despre un tranzit menit să aducă schimbări profunde în lume. Taurul este legat de bani și resurse, are o natură fixă, rigidă și orientată către siguranță. Preferă stabilitatea și se teme de schimbări bruște. Însă Uranus, fiind opusul acestor valori, provoacă tensiuni și conflicte în această perioadă. Așteaptă-te la surprize neașteptate în diverse aspecte ale vieții.

Iată căror zodii le va fi viața luată cu asalt!

Taur/Ascendent în Taur 

Având în vedere că Uranus se află în semnul lor, Taurii pot să resimtă profund schimbările care vin, ceea ce necesită o atenție deosebită din partea lor. Asta înseamnă că rutina și stabilitatea la care tind pot fi schimbate, iar ordinea vieții lor poate fi tulburată, mai ales dacă au evitat schimbările în ultimii ani.

Specialiștii în astrologie îi îndeamnă pe Tauri să analizeze cu atenție situațiile în care nu obțin rezultatele scontate și să exploreze alternative pe care le pot adopta, indiferent de domeniu. Este un moment prielnic pentru adaptare și pentru deschiderea către schimbare, chiar dacă acestea contravin obiceiurilor pe care Taurii le preferă.

Mantre pentru fiecare zodie în sezonul Gemenilor. Iată ghidul tău pentru armonie și claritate!

Rac/Ascendent în Rac

Până în 2026, Uranus poate aduce schimbări semnificative în planurile Racilor. Deja știm că cei născuți în acest semn sau cei cu ascendent în Rac au atașamente foarte puternice în special față de familie. Totuși, Uranus ar putea perturba unele dintre aceste planuri legate de membrii ei. Pot apărea schimbări importante.

De asemenea, Uranus poate schimba modul în care Racii învață și se dezvoltă din punct de vedere personal. Astfel, vor apărea oportunități noi și demne de luat în considerare în ceea ce privește evoluția lor.

În esență, acești nativi au șansa să privească viitorul cu o perspectivă proaspătă și să fie deschiși către schimbare.

Semnele care îți arată că o persoană din viața ta poate fi un demon. Fii atent!

Balanță/Ascendent în Balanță

Până în 2026, cu Uranus în semnul Taurului, tu, nativ Balanță, vei resimți influența acestui tranzit în diverse aspecte ale vieții tale financiare. Ai posibilitatea să investești, să câștigi, să pierzi sau chiar să te confrunți cu falimentul. Casa resurselor pe care le împarți cu partenerul tău va fi, de asemenea, supusă presiunii astrelor. În acest context, este posibil să te confrunți cu divorțul sau să primești o moștenire neașteptată.

Există oportunitatea pentru nativii care doresc să înceapă afaceri, mai ales că nu se vor lăsa descurajați de eventualele pericole. Pentru Balanțe, este important să acorde o atenție sporită relației cu instituțiile financiare și băncile, în special în această perioadă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Pentru tine, orice aspect legat de "acasă" poate aduce noutăți sau surprize până în 2026. De exemplu, dacă planifici să îți cumperi o locuință, asigură-te că această achiziție va aduce cu sine schimbări semnificative, deoarece casa ta va fi diferită de cea a celor din jur. De asemenea, relația ta cu familia va suferi modificări în acest interval de timp.

Chiar dacă pot apărea evenimente tensionate sau neplăcute în dinamica familială, vei realiza că, indiferent de circumstanțe, nu îți vei pierde propria libertate.

Previziuni iunie 2024. Tensiuni mari și neliniște pentru ȘASE semne din zodiacul chinezesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel