PUTEREA SECRETĂ a nativilor cu ASCENDENT în zodii de APĂ

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro ne dă mai multe detalii despre secretele Ascendentului. Alături de Soare care dă Zodia, fiind nucleul nostru și de Lună care arată partea noastră ascunsă, energia inconștientă, Ascendentul este un tot a ceea ce construim încă din prima clipă a vieții noastre spre a ne fi de folos atunci când ne arătăm celorlalți.

Ascendentul este reprezentat de zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii noastre și arată modul în care ne prezentăm în fața celorlalți, ceea ce văd ceilalți atunci când ne întâlnesc pentru prima dată. Este ca un fel de mască pe care o afișăm în societate. 

Citește mai mult despre ce înseamnă Ascendentul și cât de mult contează acesta în ceea ce privește prima impresie pe care le-o facem celorlalți aici.

Citiți mai jos care sunt puterile secrete ale nativilor cu ascendentul în zodii de APĂ:

Ascendent în RAC

Atunci când ne întâlnim prima dată cu o persoană care are ascendentul în Rac, vom vedea că emană căldură și empatie. Aceștia sunt sensibili și anxioși și au nevoie de zona lor de confort. O persoană care are Ascendentul în Rac are nevoie de multe îmbrățișări, este o persoană pentru care contactul fizic, căldura fizică înseamnă mult.

Ceea ce îi face atât de speciali pe cei cu Ascendentul în Rac, puterea lor secretă stă în faptul că emană o energie plăcută, îți dau o stare de bine, îți fac ziua mai bună.

Ascendent în SCORPION

O persoană care are Ascendentul în Scorpion îți lasă o impresie foarte puternică încă de la prima întâlnire. Poți fie să o iubești, fie să o detești. De multe ori Scorpionii au trecut prin mari încercări și au trebuit să o ia de fiecare dată de la capăt. Poate că au avut probleme în familie sau grave probleme de sănătate, au trebuit să facă tot ce a fost necesar pentru a supraviețui de cele mai multe ori fiind nevoiți să își construiască un scut. Atunci când vrei să intri în viața unei persoane cu Ascendent în Scorpion va trebui să ai răbdare până va prinde încredere în tine, căci primul său secret este că nu îți va deschide ușa din prima către secretele sale. Bineînțeles că pe lângă partea sa misterioasă, un Ascendent în Scorpion este caracterizat și de atracție, magnetism. Puterea secretă a unei persoane cu Ascendent în Scorpion va fi mereu forța de convingere, va ști exact cum să îți vorbeasă în funcție de situație și să te facă să o urmezi.

Ascendent în PEŞTI

La prima vedere cei cu Ascendentul în Pești pot părea nesiguri pe ei, fragili, în special femeile. Pot părea ca fiind niște zâne desprinse din basme. Au învățat cât de importantă e adaptarea. Puterea secretă a celor cu Ascendent în Pești este darul simbiozei. Se pot uni în totalitate cu cei cărora le sunt alături, se pot plia pe personalitățile lor. Vor absorbi toate informațiile care îi înconjoară și se vor metamorfoza atunci când te aștepți mai puțin. Un alt secret al celor cu Ascendent în Pești este că au mare nevoie să sară în ajutorul celorlalți, deoarece încercând să îi salveze pe ei, vor să se salveze, de fapt, pe sine. Persoanele cu Ascendent în Pești trebuie să aibă mare grijă la sănătate și la excese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel