Putin împlinește 70 de ani. Două aspecte de temut din astrograma celui mai controversat lider al lumii de azi

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
Sursă foto: Agerpres
EXCLUSIV
Sursă foto: Agerpres

Este ziua de naștere a lui Vladimir Putin. Daniela Simulescu i-a analizat astrograma. 

„Vladimir Putin, președintele Rusiei, s-a născut pe 7 octombrie 1952, în Sankt Petersburg, sau, mai bine spus, aceasta este data de naștere oficială. Spun asta pentru că atât din astrograma sa, cât și din articolele despre viața asta, Putin este destul de discret”, a precizat astrologul Daniela Simulescu. „După cum observăm, este un nativ Balanță. Profit de această ocazie să vă mai comunic încă o dată că nu zodia contează, ci alte aspecte. Pentru că, dacă vom citi despre oamenii născuți in această zodie, vom vedea că sunt diplomați, manierați, sociabili, corecți și dornici de echilibru. Da, Vladimir Putin asta crede că este: un om al dreptății. Luna, energia inconștientă, se afla în Gemeni. O fi el Balanță, însă nevoia interioară principală este de a se adapta de fiecare dată. De a asculta toate părțile, de a le face să creadă că este de acord cu ele, chiar dacă asta înseamnă să spună ceva unora și altceva altora”, a punctat Daniela Simulescu.

„Să vorbim despre Mercur, planeta comunicării. Se afla în Balanță și în conjuncție cu Neptun. În teoria astrologică, o conjuncție Mercur-Neptun aduce o imaginație debordantă, puterea de a crede fără limite în ceva și de cele mai multe ori o atracție către tot ce este mistic, către secrete. Dar un asemenea aspect, dacă nu este direcționat către ceva pozitiv, poate deveni distructiv atât pentru nativ, dar și pe cei din jurul său. Pentru că oferă puterea de a influența la un nivel microscopic. Venus se afla în semnul Scorpionului. De aici obsesia pentru lumea spionajului, jocuri de putere, control și manipulare. Când te naști cu acest aspect, te simți într-o luptă permanentă pentru supraviețuire, crezi că toți te vor trăda și că vei fi abandonat. Suferi de mania persecuției. Sau ai un nivel uimitor de paroxism. Din cauza acestor frici, devii capabil de gesturi inimaginabile și răzbunător. 

Marte, planeta acțiunii și a masculinității, se afla în Săgetător. Una dintre cele mai bune poziții pentru sportivi. Vladimir Putin a practicat artele marțiale încă din copilărie. Dar Marte în acest semn te poate transforma într-un luptător pentru îndeplinirea unui obiectiv măreț. Și adoră depășirea limitelor, atât la propriu, cât și la figurat”, a spus Daniela Simulescu.

 

Două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin

 

„Sunt două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin: conjuncția Soare-Saturn, care îl ajută să revină după orice greutate, și conjuncția Pluto-Nodul Sud din Leu, care îl face dictatorul perfect sau să creadă că este invincibil. 

Vă rog să țineți cont de un lucru: Astrele predispun, dar omul dispune. Cu alte cuvinte, oricine se putea naște cu o astrogramă ca a lui Vladimir Putin. Dar parcursul său depinde de țara în care trăiește, de familie, de experiență, de educație. Și bineînțeles, de tiparele transgeneraționale. Că de acolo pornesc toate”, a conchis Daniela Simulescu.

 

Vladimir Putin, care împlineşte 70 de ani, a avertizat că va folosi orice mijloace necesare, inclusiv arsenalul nuclear al Rusiei, pentru a proteja teritoriul rus, despre care spune că acum include patru regiuni ucrainene pe care recent le-a anexat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel