RAC, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru nativii Rac/ Ascendent în Rac

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 23 iun, 13:24 | Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru nativii Rac. Aceștia ar trebui să facă tot posibilul ca în luna iunie să găsească niște obiceiuri noi care să le priască și care să le înfrumusețeze viața. Cei care au fost serioși la serviciu, cu siguranță că vor culege roadele muncii lor. Detalii mai jos. 

Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

PREVIZIUNI RAC/ ASCENDENT ÎN RAC ÎN LUNA IULIE 2022!

Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul.

E bine să căutați compania celorlalți chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile. 

Soarele e în semnul vostru până pe 22 iulie, Venus va fi și ea de pe 17 iulie. Câteva zile s-ar putea să cereți prea multă atenție, să vă doriți ca toți să se adune în jurul vostru. Cel puțin în primele săptămâni, nu așteptați de la ceilalți, oferiți-vă singuri validarea, bucurați-vă de voi. Pot fi relații amoroase, parteneriate la locul de muncă, dar în același timp pot apărea și ruperi, sau reașezări.

Puneți-vă următoarele întrebări în iulie: „Ce ar fi să caut altceva? Să fiu mai îndrăzneț? Să caut un alt domeniu?” Aveți foarte multe aspecte prin care să vă faceți noi obiceiuri, un stil nou de viață. Gândiți-vă cum puteți găsi obiceiuri sănătoase care să vă ajute și să vă facă viața mai frumoasă. 

Cei care care ați avut anumite oportunități la serviciu și credeți că le-ați pierdut, nu vă faceți griji, cu Jupiter retrograd, ele e posibil să se ivească din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play