"Real Madrid are bani de Haaland şi Mbappe". Preşedintele LPF anunţă o nouă echipă galactică

astrosens Team | Dată: 14 sep, 12:06 | Categorie: Sport
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, transmite că Real Madrid are bani de două transferuri uriaşe. 

”Real Madrid nu primește sponsorizări umflate sau alte subsidii, este un club care generează bani în mod legitim. 

Dar există cluburi finanțate de un stat - PSG plătește 500 de milioane de euro pentru salarii, deși a pierdut 400 de milioane din cauza Covid-19, iar din drepturile tv nu încasează mare lucru.

Din punct de vedere economic, ceea ce fac ei este imposibil. Iar când pierzi 400 de milioane de euro și refuzi ofertele pentru Mbappe depășește puterea mea de înțelegere! Ei vor să câștige Liga Campionilor, dar să piardă un miliard de dolari.

Real Madrid are bani să-i cumpere și pe Mbappe și pe Haaland. Au banii în cont, au încasat 200 de milioane de euro doar din vânzarea de jucători.  

UEFA greșește, sistemul nu e bun deloc. Sunt mai multe cluburi care discută despre asta, dar un memoriu către Ceferin și Infantino nu e suficient. Trebuie fapte. Eu nu cred nici în TAS, în justiția sportivă, am spus-o și în Comitetul Executiv UEFA. 

PSG și Manchester City au fost achitate deși fusese efectuată o anchetă UEFA”, a declarat Javier Tebas, citat de Digisport.ro.

Recent, antrenorul Mauricio Pochettino a afirmat clar că Mbappe este fotbalistul lui Paris Saint-Germain. 'Munceşte mult ca să aibă un sezon bun. Nu ne gândim la ce se spune de câteva săptămâni. Este jucătorul nostru şi îl văd rămânând în acest sezon pe care tocmai l-am început', a declarat Pochettino, citat de ziarul Le Parisien.

Întrebat dacă Mbappe şi-a anunţat coechipierii că vrea să rămână, Pochettino a spus: 'Eu nu sunt în grupul de jucători. Iar discuţiile mele cu Kylian sunt despre fotbal. Mai are un an de contract dacă nu prelungeşte. Este jucătorul lui PSG.' Potrivit ziarului spaniol Marca, Mbappe este în centrul discuţiilor din vestiarul lui Real Madrid, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play