Șapte recomandări ale unui astrolog internațional pentru Super Luna de pe 31 august

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Iată recomandările unui astrolog cu renume

Pe 31 august, avem a două Lună Plină din această lună, din 2023. De data aceasta, Luna va fi în conjuncție cu Saturn. Când avem un asemenea aspect, se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi. Acest eveniment îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Astrologul internațional Cam White ne oferă o listă cu recomandări:

1. Luna amplifică conexiunea emoțională cu dinamica grupului. Există o încurajare cosmică de a evalua sacrificiile personale în favoarea binelui colectiv. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne pierdem individualitatea, ci mai degrabă să ne recunoaștem rolul în ansamblul mai mare.

2. În timp ce mulțimea poate șuiera în urechea ta, Luna te sfătuiește să îți urmezi inima și intuiția. Ești sfătuit să nu te pierzi în ceea ce alții cred că este corect pentru tine.

3. Regretul nu provine din acțiuni, ci din inacțiune, mai ales când ai simțit adânc în tine care era calea corectă. Cu toate acestea, Luna în Pești ne reamintește că este esențial să avem credință. Nu orice poate fi anticipat sau calculat, unele lucruri trebuie doar simțite.

4. Deși detaliile ne pot obseda uneori, există frumusețe în a lăsa lucrurile să curgă și în a găsi bucurie în simplitate. Acceptarea misterului și renunțarea la control pot fi eliberatoare.

5. Este vital să îți recunoști emoțiile și să găsești metode constructive de a le elibera. Poate că aceasta este o invitație la meditație, la artă sau la orice formă de auto-expresie care îți permite să te conectezi la sine.

6. Bătăliile nu trebuie întotdeauna câștigate prin confruntare. Luna sugerează că influența ta poate fi mult mai puternică atunci când alegi calea diplomației, eleganței și comunicării eficiente.

7. Pe măsură ce energia Lunii se stabilizează, ai oportunitatea de a decide cum vrei să fii perceput de lume. Este un moment de reflecție și regândire a prezenței tale în lume.

În concluzie, Luna Plină din Pești de pe 31 august ne oferă un parcurs spiritual de autoreflexie și evoluție. În această perioadă, suntem încurajați să ne ascultăm intuiția, să ne onorăm emoțiile și să găsim echilibru în relația dintre eu și colectiv.

Vezi și Ce spune un astrolog internațional despre următoarea perioadă cu Mercur în Retrograd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel