Reguli Feng Shui: Este bine să pui o oglindă în dormitor?

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Reguli Feng Shui: Este bine să pui o oglindă în dormitor? (sursa foto: Pixabay)
Reguli Feng Shui: Este bine să pui o oglindă în dormitor? (sursa foto: Pixabay)

Feng Shui este o filozofie chineză străveche care îi îndrumă pe oameni să-și schimbe mediul pentru a atinge și valorifica energia pozitivă sau Chi. În plus, plasarea corectă a mobilierului sau a obiectelor joacă un rol și în această transformare.

Un instrument foarte utilizat este oglinda. Pe lângă crearea unui spațiu vizual spațios, se crede, de asemenea, că sporește norocul și alungă ghinionul. Există multe mituri și superstiții despre oglindă despre plasarea în dormitor.

Din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre, experții spun NU oglinzilor în dormitor, deoarece va crea Feng Shui prost.

De ce a pune o oglindă în dormitor este o idee proastă?

Oglinda poate reflecta lumina și energia în jurul dormitorului. Reflectarea energiei te poate face să te simți nervos uneori, provocând nopți nedormite. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai agățat o oglindă pe peretele opus, orientat direct spre pat. S-ar putea să fii surprins de cea mai mică mișcare, chiar și de propria ta reflexie în miezul nopții. De aceea, nu ar trebui să punem un televizor cu fața spre pat, deoarece are ecran reflectorizant asemănător cu oglinda.

Unii practicanți au menționat chiar că oglinda cu fața spre pat poate provoca infidelităţi în cuplu, deoarece dublează energia romantismului.

Nu îţi face griji dacă ai instalat deja o oglindă ca dispozitiv permanent și nu o poţi schimba. Poţi acoperi oricând oglinda cu o pânză frumoasă și atrăgătoare noaptea înainte de a merge la culcare.

Se poate agăţa oglinda pe peretele din spate sau chiar deasupra patului?

Este recomandat să păstrezi peretele de deasupra capului liber și să eviți atașarea oricăror obiecte grele, cum ar fi tablouri, aerul condiționat, etc. Aduce griji inutile că articolele ar putea cădea oricând.

Unde este bine să plasezi oglinda în dormitor?

Este bine să ascunzi oglinzile în interiorul ușii dulapului și să o deschizi doar atunci când vrei să o folosești. Cu toate acestea, dacă tot doreşti să o instalezi în cameră, următoarea locație optimă va fi pe peretele din spatele patului, pe partea stângă sau dreaptă. De asemenea, ar trebui să urmezi regula de bază de amplasare a oglinzii, aceasta nu trebuie să fie orientată spre uși, ferestre sau alte oglinzi.

Mit sau adevăr: O oglindă cu faţa spre pat poate fura sufletul?

Această credință există de secole în cultura chineză. Oamenii cred că atunci când suntem într-un somn profund, sufletul sau spiritul nostru iese din corpul fizic. Ţi se pare cunoscut? Aceasta este o scenă obișnuită în orice poveste sau film de groază. După ce părăsește corpul, sufletul s-ar putea să se sperie de propria sa reflexie. Poate provoca coșmaruri și vise urâte, de aceea este cunoscut sub numele de „furt de suflet”. Cu toate acestea, aceasta nu este o credință universală pe tot globul.

Concluzie

S-ar putea să fi văzut multe reguli Feng Shui contradictorii cu privire la plasarea oglinzii în dormitor. Unii nu recomandă, alţii promovează ideea. Nu există bine sau rău până când nu testezi singur. Nu toți oamenii reacționează la fel în acest aspect. Cel mai important lucru este să te simți confortabil în acest spațiu.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel