Relația cu un nativ din același semn zodiacal. Se creează sau nu o legătură puternică de iubire?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Cum va fi o relaţie cu cineva care are aceeași zodie ca a ta? Poate că ești deja într-o legătură veche cu un astfel de nativ sau te gândești la viitor. Există multe întrebări sau prejudecăți legate de funcționarea unei astfel de relații. Iată ce te învață despre tine!

Ești Vărsător și vrei să intri într-o relație cu un Vărsător. Foarte bine. Probabil că, având același semn solar, există și similitudini între voi sau pur și simplu, vibrați.

Mai întâi, să ne amintim ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu:

"Vă puteţi uita la compatibilitatea pe zodii, are un rost. Dar ştiţi cum este compatibilitatea pe zodii? E doar litera "A" din tot abecedarul. Când vă uitaţi la zodii, vă uitaţi doar la "A".

Ştiu că vă place să citiţi, să căutaţi, să vă documentaţi când întâlniţi pe cineva, că să ştiţi câte ceva despre acea persoană, cum reacţionează şi să spuneţi: "Aha, eşti Rac! De aia faci asta sau te comporţi aşa!" şi acea persoană să spună "Eu nu sunt chiar aşa". Păi, da! Că omul nu e doar zodia! Sunt alţi factori importanţi în compatibilitate.

Contează foarte mult unde este Luna în astrograma personală pentru că Luna arată cum simţim. Şi dacă găsim pe cineva care simte altfel, acolo e problema, nu la zodie. Că zodia reprezintă doar personalitatea. Şi depinde de tine dacă vrei să stai cu cineva care e mai sensibil, mai îndrăzneţ, mai independent."

Așadar, adevărata compatibilitate astrologică nu se referă doar la semnele solare - se bazează pe hărțile nașterii complete ale fiecărei persoane. Indiferent dacă semnele tale solare se potrivesc sau nu cu ale celuilalt, dacă ai alte zone compatibile, există mari șanse pentru o relație de durată.

Dacă ești într-o relație cu un nativ prea asemănător cu tine, s-ar putea să-ți lipsească echilibrul. De exemplu, un semn din zodiac care are capacități de lider nu va fi prea fericit cu un nativ care vrea și el să conducă tot timpul. Se vor bate cap în cap.

Cum va fi o relaţie cu acelaşi semn zodiacal?

Berbecul este independent, încrezător și îndrăzneț. Vrea o viață activă, plină de aventură, dar este cunoscut și pentru temperamentul puțin agresiv, dar și pentru tendința de a sări imediat la concluzii. Poți trece rapid de la iubit la dușman cu un nativ Berbec.

Taurul este senzual și interesant, iar întâlnirea cu un alt nativ Taur poate să fie foarte plăcută. Se spune că există o potrivire între doi nativi din semnul Taurului, fiindcă pot funcționa ca un întreg. Însă, dacă un cuplu de Tauri nu împărtășește viziuni comune, se pot lovi de încăpățânarea specifică acestui semn zodiacal. Dar, relația cu un partener Taur te poate învăța să faci compromisuri și să reziști la greu.

Gemenii sunt semne de aer flexibile, sociabile, energice și curioase. S-ar putea ca o pereche de Gemeni să aducă scântei, în cel mai bun sens posibil. De regulă, ambii parteneri știu să comunice eficient, iar acest lucru îi ajută chiar și în cazul unei dispute. Să nu uităm, însă, că Gemenii pot fi un semn schimbător. Ar fi ideal dacă ambii nativi nu au toane în aceeași zi.

Racii sunt grijulii, sensibili și emoționali. Sunt semne de apă guvernate de Lună, așa că pot deveni uneori prea sentimentali sau chiar pasiv-agresivi. Le este teamă în mod constant că își rănesc partenerul, dar au tendința să fie foarte protectori. Relația cu un alt nativ Rac te poate învăța să lași deoparte carapacea, să fii mai direct și să nu mai iei totul atât de personal.

Leii sunt curajoși și extravaganți, dar și romantici și plini de viață. O relație între doi Lei poate funcționa perfect, atât timp cât nu primește unul mai multă atenție decât celălalt. Acest lucru le-ar putea micșora ego-urile. Dacă ai o relație cu un nativ Leu la fel ca tine, amândoi trebuie să fiți vedeta. Relația cu un alt Leu te învață să îi susții obiectivele și să nu fii doar tu în centrul atenției.

Fecioarele sunt loiale și le place să planifice totul în detaliu. De aceea, un cuplu de Fecioare poate să funcționeze optim, dacă ambele persoane au aceleași rutine, dar și aceleași obiective. Fecioarele iubesc să aibă grijă de cei din jur, așa că o legătură cu un nativ la fel ca tine poate fi cu adevărat vindecătoare. Relația cu un alt nativ din zodia Fecioară poate să te învețe că toată lumea are defecte și că nimeni nu este perfect.

Balanțele sunt romantice, sociabile și fermecătoare. Sunt atrase de frumusețe și mereu în căutarea echilibrului și a corectitudinii. Pot fi indecise. Însă, o relație cu o altă Balanță te învață să pui punctul pe i, să nu ascunzi problemele sub preș și să înveți când să preiei frâiele sau să lași de la tine.

Scorpionii sunt semne pasionale și intense. Va există multă pasiune între doi Scorpioni, cu aceeași dorință de a cuceri totul în calea lor. Se vor înțelege perfect și în domeniul intim. Însă, dacă încep să se controleze reciproc, lucrurile nu vor arăta prea bine. Relația cu un alt Scorpion te poate învăța că în orice relație, există suișuri și coborâșuri.

Săgetătorii sunt nativi plini de viață, aventuroși, dar și impulsivi. Când pui un nativ Săgetător lângă un altul, fii sigur că se vor distra pe cinste. Amândoi se pot încuraja reciproc să exploreze și pot învăța mult unul de la altul. Însă, dacă apar minciuni sau înșelăciuni, aceste fapte o să-i îndepărteze. De fapt, relația cu un nativ Săgetător te învață să trăiești clipa, să te axezi pe distracție și să nu impui limite.

Capricornii sunt persoane ambițioase, cu picioarele pe pământ. Dacă se întâlnesc doi nativi ai acestei zodii, se pot înțelege, dacă împărtășesc aceeași viziune asupra lumii. Doar dacă au obiective comune și ambiții reciproce pot să prospere. Capricornului ii place să domine, să controleze. Așa că pot să apară disensiuni între cele două părți, fiecare cu încăpățânarea lui. Dar, relația cu un alt Capricorn te învață să setezi obiective pe termen lung și să te bucuri de viață.

Vărsătorii sunt excentrici, independenți, așa că pot fi atrași unii de alții pentru ideile lor mărețe, dar și pentru credințele comune. Pot învăța unii de la alții. Relația cu un alt nativ Vărsător te încurajează să îți comunici emoțiile clar și răspicat, astfel încât să te înțelegi perfect cu el. Nu uita că acești nativi pot fi și încăpățânați, așa că pot apărea dificultăți în exprimarea sentimentelor.

Peşti sunt intuitivi, au imaginație și sunt foarte creativi. Când doi Pești se întâlnesc, pot considera și că și-au găsit sufletul pereche. Doi Pești se pot inspira unul pe celălalt. Relația cu un alt nativ Pești te învață să fii mai realist, chiar dacă îți permiți să fii uneori și cu capul în nori.

Vezi și: INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel