Relații MATURE și SERIOASE pentru o zodie de pământ în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

2023 poate fi văzut ca un an al iubirii! Vor fi evenimente astrologice importante, dacă ținem cont de retrogradarea lui Venus, de tranzitul lui Jupiter în Taur, dar și de Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță. Deci, avem beneficii pe plan amoros, iar o zodie de pământ poate profita de legături profunde și mature.

Anul 2023 te sprijină din punct de vedere amoros. Dacă vrei să afli mai multe despre horoscopul dragostei, merită să ții cont de câteva evenimente importante. În următoarele luni, vom avea retrogradarea lui Venus, planeta feminității și a iubirii, în semul Leului. Se va petrece între 23 iulie și 4 septembrie.

Venus retrogradă testează relațiile, dar aduce și oportunități noi. Să nu uităm nici că Venus o să facă o conjuncție cu Lilith, dar și un careu cu Uranus. Așa că pot apărea situații destul de incitante.

Ce altceva mai poate să apară când Venus este retrogradă? Există șansa să ne reconectăm cu foști parteneri. Așa că pot urma idile scurte, dar intense, la care se adaugă și decizii majore, legate de relația în care suntem. Venus retrogradă în Leu poate aduce scântei, fiind un test suprem, pentru orice relație.

Să nu uităm nici de Jupiter, care o să aibă un rol important în 2023. Planeta abundenței va fi în tranzit în semnul Taurului, de pe 16 mai, până la final de an. Acest lucru o să-i facă pe mulți să caute relații stabile sau să oficializeze relația în care se află. Da, nu vor fi relații cu fluturi în stomac, ci conexiuni calme și mai pragmatice.

Cu ajutorul tranzitului lui Saturn în Pești, de pe 6 martie, putem deschide ochii, să vedem dacă ne aflăm în relații toxice, bazate pe minciuni. Ne arată dacă ne sacrificăm în relație de dragul celuilalt și ne forțează să facem diferența dintre imaginație și concret.

Sextilul dintre Saturn și Jupiter o să-i sprijine pe cei care sunt în relații vechi, dar care s-au blazat. Cuplurile acestea își pot îndrepta atenția către rutine și activități noi, care să le salveze relația. Putem fi în căutarea unui stil de viață mai condimentat, dar și a unor legături care ne aduc mai mult confort.

Ce zodie va avea un an matur pe plan amoros? Este vorba despre semnul de pământ al Fecioarei!

Această zodie cunoscută pentru pragmatism, exigență și spirit analitic va avea un an provocator la capitolul dragoste. În 2022, ai avut tranzitul lui Jupiter în Casa a 7-a, dar nu te-ai bucurat prea mult de el, fiindcă s-a apropiat de Neptun și a adus frici și confuzie, dar și pretendenți mai degrabă toxici.

Din 6 martie și până în 2026, Saturn se va instala și nu va tolera nimic superficial. Își dorește relații mature, serioase, poate chiar cu parteneri cu diferențe de vârstă. Ori așa, ori nimic. Dacă ai o relație mai veche, poți trece la o etapă nouă.

De fapt, în 2023 o să descoperi că o relație frumoasă și trainică nu se poate baza doar pe iubire sau pe fluturașii din stomac. Nu o să mai poți vedea pe nimeni ca fiind un ideal, pentru că Saturn, această planetă a limitelor și a maturizării, o să se intre în Casa relațiilor și a parteneriatelor.

Totodată, ca să te poți bucura de un angajament stabil, o să fii nevoit să faci compromisuri sau sacrificii. Va trebui să depui multă muncă, să ai răbdare. Acest an nu vine cu iubiri ca în povești, dar nici tu nu mai ai forța necesară să alergi după năluci.

Aceste situații se pot aplica și pentru nativii în relații vechi, dar și pentru cei care sunt singuri. Căsnicia poate deveni ușor sufocantă. Alți nativi Fecioară își pot găsi un partener mai bun pentru nevoile lor.

Este o perioadă potrivită să stai singur, dacă nu vrei relație. Iar dacă vrei, asumă-ți doar angajamente serioase. Cei în relații pot vedea ce nu merge în cuplul din care fac parte.

Dacă ai de gând să divorțezi anul acesta, ai face bine să te înarmezi cu multă răbdare și să fii pregătit pentru orice. Pentru că s-ar putea să vezi cu adevărat cine a fost omul de lângă tine.

În următoarele luni, axează-te pe maturitate în iubire. Și clar, nu începe relații de dragul celor din jur. Nu o să ai nimic de câștigat.

Vezi și: Unul dintre cei mai buni ani în dragoste pentru o ZODIE DE APĂ

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel