Relațiile karmice

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Dezvoltare personala
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Află dacă și tu ești într-o relație karmică 

O relație karmică este un tip de relație romantică care este adesea instabilă și prezintă o dinamică de putere dezechilibrată. În timp ce relația se simte probabil interesantă și pasională, poate fi la fel de dăunătoare.

"Relațiile karmice sunt lecții de dragoste", explică Bonnie Winston, expert în relații. „Acest tip de relații încearcă să repare rănile și traumele pe care le-am experimentat în această viață sau în trecut. Alegem această persoană pentru a vindeca rana a ceea ce s-a întâmplat în trecut, poate de la părintele sau partenerul predominant."

Semnele unei relații karmice

Experiența unei relații karmice poate diferi de la o persoană la alta. Iată cinci semne că te afli într-o relație karmică.

Este multă dramă

Puține relații merg bine într-un mod constant, dar cu relațiile karmice, vă puteți aștepta la tulburări continue. "Există, de asemenea, o mulțime de suișuri și coborâșuri ca un roller coaster și un sentiment general neliniștit. ", spune Winston. S-ar putea să nu te simți niciodată în siguranță într-o relație karmică și să te trezești mereu punând la îndoială motivele partenerului tău.

Observați probleme comportamentale

De la comportamentul de control, la izbucnirile furioase, relațiile karmice tind să fie pline de probleme comportamentale. Adevărul este că aceste relații pasionale scot la iveală ce este mai rău în oameni. S-ar putea să vă fie greu să vă controlați propriile acțiuni sau să începeți să faceți lucruri care nu vă caracterizează.  Atunci când o relație este dificilă, nu este o situație sănătoasă pentru niciunul dintre voi.

Amândoi deveniți codependenți

O relații karmica vine cu un set de emoții puternice și cu o stare de codependență. Pe măsură ce începi să te conectezi cu această nouă persoană, s-ar putea să-ți fie greu s-o lași să plece. Sentimentul va fi probabil reciproc. În cazul în care observi că îți neglijezi timpul liber și alte relații pentru a te vedea în mod constant această persoană, acesta ar putea fi un semn că ceva nu este în regulă. Relațiile sănătoase permit fiecărei persoane timpul și spațiul de care are nevoie.

Nu comunici bine

Comunicarea este elementul fundamental al oricărei relații solide. Totuși, când ești într-o relație karmică, te vei chinui să te înțelegi cu persoana respectivă. Astfel, comunicarea greoaie va fi o temă comună de-a lungul timpului petrecut împreună. De exemplu, te poți certa cu partenerul tău/ partenera ta despre lucruri mici și aparent neimportante.

Te cerți cu pasiune

Uită de artificii, cearta cu această persoană este ca o bombă atomică care se stinge. Aceste neînțelegeri pot apărea din senin și vă pot surprinde. Unul sau ambii va întrece limite destul de des în timpul acestor argumente. Discuțiile în contradictoriu pot deveni rapid personale și jignitoare. În plus, dezacordul se va muta probabil rapid de la subiect la subiect, negând punctul inițial.

Efectele unei relații karmice

Este important să înțelegi efectele negative pe care acest tip de relatie le poate avea asupra ta. Având în vedere acest lucru, iată câteva dintre modalitățile prin care vă poate afecta.

Ești atras foarte repede și intens

"Un efect al unei relații karmice este că simți o atracție magnetică față de acea persoană – o conexiune profundă chiar de la început", spune Winston. Din momentul în care întâlnești această nouă persoană, simți nevoia să o vezi constant. Gândul la această persoană îți poate fura fiecare moment de veghe, fiindu-ți greu să te concentrezi pe alte lucruri, cum ar fi munca ta sau alte angajamente.

Te simți dependent 

"Are și un aspect de dependență, așa că simți că nu poți urmări relația", povestește Winston. Ca în orice dependență, îți va fi greu să renunți să mai vezi această persoană. Ai putea uita repede cine ai fost fără această persoană și îți este greu să-ți imaginezi un viitor fără ea.

Te simți epuizat

Prin însăși natura lor, relațiile karmice pot fi epuizante. Suișurile și coborâșurile constante ale relației te vor obosi încă de la început. Sigur, uneori, această pendulare te va face să te întorci pentru mai mult. Este interesant, nou și periculos. În ciuda acestui fapt, cu cât stai mai mult cu această persoană, cu atât este mai probabil să te simți mai sleit de puteri.  

Nu poți susține relația

Relațiile karmice sunt nesustenabile. Aceste parteneriate iau mai mult decât dau. Din acest motiv, a rămâne în acest tip de relație poate fi neînțelept. Cel mai rău scenariu este că o relație karmică îți poate afecta sănătatea mintală și bunăstarea. În cazul în care simți că relația a devenit toxică, va trebui să pleci.

Scopul unei relații karmice

Deși există multe aspecte negative ale unei relații karmice, Winston explică faptul că scopul lor este să ne învețe ceva nou. "Ei sunt aici pentru a ne servi ca tutoriale pentru sufletele noastre în speranța de a deveni oameni mai buni și de a învăța să corectăm rănile din trecut. Teoria este că, înainte ca voi doi să vă fi întâlnit în acest plan, v-ați cunoscut într-o altă viață și ați consimțit să vă întâlniți din nou pentru a vă rezolva problemele. Poți să crești sau să te desparți."

Cum pui capăt unei relații karmice

Primul pas aici este înțelegerea faptului că trebuie să lăsați această persoană să plece. "Trebuie să rupi întotdeauna o relație karmică", recunoaște Winston. "Ei nu sunt aici pentru fericirea noastră și nu lucrează niciodată, indiferent de cât de mult efort ai depune. Aceasta în sine este și o lecție de învățat." 

Maximele și coborâșurile unei relații karmice sunt ceea ce o face atât de intrigantă. Este important să înțelegi că poți avea un viitor fără această persoană în viața ta. Trebuie să te concentrezi pe fericirea ta pe termen lung și, dacă asta înseamnă să părăsești această persoană, acesta este un sacrificiu pe care trebuie să-l faci. Desigur, dacă îți este greu să găsești o cale de ieșire, o soluție bună ar fi să vorbești cu un consilier de relații sau să obții ajutor extern de la oamenii din jurul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel