Reprogramare seminare STAAR

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati

Vă reamintim că Astrosens este partener media STAAR online, organizat de Asociația Astrologilor din România.

Programul STAAR online a suferit o schimbare: seminarele din 7 aprilie au fost reprogramate in 14 APRILIE. Ne revedem, deci, peste doua saptamani, cu Teodora Muth si Diana Spinean

Evenimentul se desfășoară pe platforma Zoom, a început pe 3 februarie și se va termina pe 28 aprilie 2022. STAAR constă în 12 seminare susținute de unii dintre cei mai îndrăgiți astrologi ai AAR! Programul este variat, bogat în studii de caz, tehnici astrologice, dar și metode de dezvoltare personală cu instrumente astrologice.

Mai jos programul următoarelor seminare:

Data (joi) / Titlu / Astrolog

14 aprilie, ora 19:00 / Moșteniri întunecate - transmiterea transgenerațională a traumelor / Teodora MUTH

“Ne vom reaminti, pe scurt, principalii indicatori ai traumei, depresiei, anxietätii si fricii, prezentati in cadrul conferintei de la Congresul AAR 2021: "De ce unii se tem de intuneric? Depresii, anxietăți și fobii", pentru ca apoi să trecem direct la studii de caz. La fiecare caz vom urmări hărțile natale ale reprezentanților a trei generații și vom desprinde concluzile care se evidențiază în urma analizării hártilor. Ca tehnici, voi utiliza sinastria, profecțiile, progresiile si tranzitele, la nevoie.”

14 aprilie, ora 20:40 / Reconversia profesională - studii de caz / Diana SPINEAN

“Vom explora hărțile unor oameni care și-au schimbat traiectoria profesională, pășind pe un alt drum. Ne vom apleca în special asupra celor mai intrigante cazuri: hărțile nativilor care au făcut o schimbare radicală în carieră și au migrat intr-un cu totul alt domeniu de activitate. Printre aceștia, se numără și astrologi cunoscuți. În timp ce vom urmări poveștile lor profesionale, vom pune la treabă una dintre cele mai vechi tehnici predictive: profecția.”

PARTICIPARE

Cine poate participa

STAAR online este deschis tuturor pasionaților de astrologie dispuși să facă o donație către AAR. Programul se adresează celor care au deja cunoștințe astrologice de bază, care pot înțelege sau interpreta o hartă astrologică, cel puțin la nivel de începător.

Mai multe detalii despre înscriere AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel