Responsabilitate și MATURITATE pe plan amoros. Ce alte învățături le oferă Saturn nativilor Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată cu ce vine Saturn în mers direct pentru nativii Scorpion și cei cu ascendent în acest semn.

Tranzitul lui Saturn în Pești ține de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025.

La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Ca de fiecare dată, îți amintim că Saturn poate fi văzut ca un profesor implacabil. Nu degeaba este numit și băiatul rău al astrologiei, fiindcă este dur și își dorește de la fiecare autenticitate și maturizare. Nu îl interesează exagerările noastre, ci vrea mai mult pragmatism.

Clarificare și RESPONSABILITATE până în iunie pentru Fecioare. Cum îți schimbă Saturn realitatea?

Ce aduce Saturn în mers direct pentru zodia Scorpion?

Saturn direct în Pești va influența pentru Scorpioni a cincea casă. 

Vorbim despre o casă strâns legată de creativitate, plăcere, bucurie și copii. Mai mult, a cincea Casă este legată și de entuziasmul și de bucuria unui copil. Ai în vedere și creativitatea ta naturală, dar și simțul libertății, acela pe care îl aveai în copilărie.

Cu Saturn direct în Pești, casa a cincea a nativilor Scorpion va cunoaște influențe semnificative, cu un impact asupra mai multor aspecte:

Scorpionii pot resimți o intensificare a dorinței de a-și exprima creativitatea și de a se implica în activități artistice.

Acest moment reprezintă o oportunitate excelentă pentru explorarea unor noi forme de creație sau pentru consolidarea talentelor artistice deja existente.

Prin adoptarea unei abordări disciplinate, pot apărea rezultate importante în zona artistică.

Prezența lui Saturn în casa a cincea poate oferi relațiilor romantice o doză suplimentară de responsabilitate și maturitate.

Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Scorpion? Daniela Simulescu: "Emană magnetism și senzualitate!"

În cazul în care există incertitudini sau dileme în privința unei relații de amor, acest tranzit poate facilita luarea deciziilor mature și angajarea mai profundă într-o relație existentă sau căutarea unei relații mai serioase.

Pentru cei cu copii, acest tranzit poate implica o creștere a responsabilităților și necesitatea de a oferi o educație mai structurată copiilor.

Deși Saturn în casa a cincea poate aduce cu sine responsabilități, este esențial să nu neglijați bucuria și distracția. Deci, este esențial să vă acordați momentele de relaxare cuvenite. Printr-o abordare echilibrată, puteți găsi modalități de a vă bucura de viață, în ciuda treburilor de zi cu zi.

Venus în Scorpion. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Saturn în mers direct vă poate ajuta să concretizați proiecte creative și diverse afaceri. Dacă aveți idei pentru proiecte sau business, acesta este momentul potrivit pentru a le implementa. Saturn recompensează eforturile susținute și angajamentul față de aceste inițiative.

Pentru cei care aspiră să-și extindă cunoștințele sau să-și dezvolte abilitățile, acest tranzit poate oferi oportunități excelente de învățare și dezvoltare personală.

Cu o viziune clară și cu mult angajament, Scorpionii pot beneficia serios de pe urma acestui tranzit, care le va dezvolta latura personală și creativă.

O dietă variată și sănătoasă este vitală pentru o inimă sănătoasă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel