Revelații și Renaștere. Prin ce transformări va trece următorul semn de apă în acest an?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

În primele șase luni ale anului 2024, configurația astrologică nu pare să fie favorabilă pentru tine.

Ești Scorpion sau ai ascendent în Scorpion? Iată ce mesaje au astrele pentru tine!

Astrele te-au favorizat, cel puțin în ultima parte a lui 2023. Însă în acest an, lucrurile stau un pic diferit. Pentru că Jupiter este în tranzit prin Casa a șaptea și Saturn prin Casa a cincea, această configurație astrală necesită implicarea ta în unele aspecte importante ale vieții.

De fapt, ți se cere să fii cu adevărat un adult responsabil și să nu te mai complaci într-o eternă victimizare.

Totuși, Jupiter sau Marele Benefic este cel care iți poate aduce oportunități numeroase în domeniul relațiilor. Dar vine Saturn și iți cere să renunți la jocurile în iubire și să iți asumi responsabilități ceva mai serioase. De pildă, dacă te afli într-o relație de ceva vreme, vine și îți spune că ar cam fi timpul să treci la un alt nivel. Să iei în calcul și compatibilitatea din cuplu, nu doar atracția.

Ce spune Inteligența Artificială despre nativii Scorpion? „Sunt pasionali și misterioși!”

Totodată, daca te simți pregătit și te afli într-o legătură de lungă durată, poți să te gândești și la extinderea familiei. Este adevărat că acest lucru implică și o maturizare din partea ta. Dar tocmai asta vor astrele de la tine. 

Dacă ești singur și crezi că fericirea ta ține exclusiv de găsirea unui partener, ar fi bine să gândești mai profund de atât. Nu o să găsești fericirea în alții, până când nu o vei găsi în tine însuți.

Din punct de vedere astrologic, apar șanse mari în oficializarea unei relații. Poți să ai un copil sau să iți îmbunătățești spațiul locativ. Însă un lucru este clar. Ideea de familie devine una centrală. Ai face bine să te concentrezi pe ceea ce ai și să apreciezi mai mult momentele cu cei dragi.

Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Scorpionului în căutarea relației ideale

Nu în ultimul rând, Conjuncția dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie 2024 poate să îți aducă schimbări radicale și neașteptate, îndeosebi pe planul parteneriatelor. Pentru mulți nativi, această perioadă poate să marcheze un moment cu adevărat semnificativ în viața lor.

După 26 mai, Jupiter va intra în Casa a opta. Asta înseamnă că o să fii mai preocupat de siguranța ta financiară, dar și posibilitatea de a obține finanțări sau de a face investiții.

Pe final de an, când planeta guvernatoare, Marte, va fi retrogradă în Casa carierei, este posibil să te confrunți cu teste și numeroase provocări pe acest plan. Nu uita să acorzi atenție și proiectelor de pe plan profesional, pentru că poți avea surprize!

Astrosens iți recomandă și: "Vei învăța formula vitezei, a timpului și a distanței!" Previziuni pentru o zodie de APĂ în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel