Revenirea lui Jupiter în Berbec de pe 20 decembrie. Ce ne aduce "Marele Benefic"?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești noi despre revenirea lui Jupiter sau "Marele Benefic" în semnul Berbecului. Jupiter va sta în acest semn de pe 20 decembrie 2022 până pe 16 mai 2023. Iată ce trebuie să știi!

Revenirea lui Jupiter în Berbec nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că le va aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi va ajuta pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi una de bun augur. Chiar dacă vine la pachet cu furie și frică. Până la urmă, acestea sunt armele cele mai de preț ale Berbecului. Și să recunoaștem: ghiocelul are nevoie de agresivitate să iasă din zăpadă. Cam așa și cu acest tranzit. Daniela Simulescu recomandă să nu mai stați să așteptați până aveți totul rezolvat. Berbecul este primul semn al zodiacului, cel al pionierilor, cel al campionilor. Iar Jupiter în acest sens apreciază competitivitatea, nu întârzierile. Aici și acum!

Jupiter este o planetă transpersonală imensă, dar și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Pe scurt, vine cu abundență. Dacă amintim de mitologie, era cel care făcea sistemul de legi și de valori și îi făcea pe oameni să capete mai multă încredere în forțele lor. Putea să ofere și o încredere care nu era sănătoasă.

Până pe 20 decembrie, Jupiter va fi în Pești. De pe această dată, tranzitează semnul Berbecului. Așadar, închide un ciclu și începe un altul, oferindu-ne o nouă etapă de motivație, curaj, energie și încredere oarbă în propriile noastre forțe. Când Jupiter intră în semnul Berbecului, poți să ai inițiativă și să încerci să-ți construiești o nouă viață. Ai la dispoziție câteva luni ca să faci primul pas și să începi ceva.

Daniela Simulescu recomandă ca, între 20 decembrie și 16 mai, să te bucuri mai mult de viață. Să ieși de la nafatalină, să îndrăznești și să spargi gheața. Fii curajos! Oricare ar fi domeniul în care lucrezi, lui Jupiter îi Berbec îi place furia, pentru că te ajută și te împinge înainte. Îi place să cucerească, să aibă și să dețină. Deci, acolo unde ai Berbec în astrogramă, trebuie să lași deoparte temerile și să încerci. Poate să fie vorba de un sport nou sau un curs nou. Vei vedea că poți să muți munți.

Totodată, astrologul continuă prin a spune că încrederea trebuie să fie bazată pe ceva real, să aibă o șansă sănătoasă. Nu mai sta! Asta îți strigă Jupiter în Berbec, astfel încât să se facă auzit. În cazul în care nu ai planuri reale în perioada 20 decembrie-16 mai, fii atent, pentru că pot să apară provocări sau diferite situații în viața ta. Orice apare nou în acest interval nu va fi deloc întâmplător, ci are un scop precis.

Primul semn din zodiac aduce în discuție energia și mișcarea, așa că în aceste luni, ar fi bine să te miști cât mai mult, să te plimbi și să faci sport. Furia despre care vorbeam poate să fie canalizată și prin asta. Încearcă să scoți ce este mai bun din ea, să îți cumperi abonament la sală sau să te bucuri de drumeții. Aceste activități sunt încurajate intens.

Astrologul continuă prin a spune că, dacă nu-ți canalizezi furia în niciun fel, aceasta te va mânca pe dinăuntru și îți poate strica viața. Vei fi mereu încruntat, nemulțumit. Este o șansă bună să o iei de la capăt.

În final, trebuie să vorbim și de influența lui Jupiter în Berbec la nivel mondial. Aici, lucrururile pot sta diferit. S-ar putea ca liderii să aibă declarații impresionante și mai aprige decât de obicei. S-ar putea ca ei să vină cu inițiative violente, să construiască noi strategii sau pur și simplu să aibă discursuri mai ample. Jupiter în Berbec vrea să șocheze, așa că poate fi vorba de lupte mai crâncene pentru putere.

Nu o să întâlnim prea des termenul de diplomație când discutăm despre Jupiter în Berbec, ci doar lupte sau arme. Însă, pot exista și situații favorabile, mai ales că există țări care au șansa să o ia de la capăt și să își schimbe strategiile care nu au funcționat.

Vei avea curajul și îndrăzneala să o iei de la capăt între 20 decembrie și 16 mai, pentru un parcurs nou. Pe canalul KRSchannel, aceste argumente oferite de mai sus sunt întărite. Se vorbește despre agresivitatea semnului Berbec, pe care o poate folosi în scopuri utile din decembrie până în mai. Tot aici, se discută despre faptul că Jupiter te împinge de la spate și te îndeamnă să progresezi, indiferent de ramura pe care vrei să o exploatezi. Motivează-te pe tine, dar și pe cei din jur. Ai la îndemână o mulțime de beneficii și de mâini întinse de la Jupiter în Berbec, de care trebuie să te folosești. Învață să renaști!

Vezi și: Ce lecții ne-a dat Ceres în Fecioară și la ce să fim atenți până pe 19 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel