Revoltă în Liga 1 la adresa arbitrilor. Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: Suntem nişte chiori

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, se revoltă împotriva arbitrajului din LIga 1, după ultimele erori.

 

 

”Chestii foarte, foarte dubioase pentru mine. Comisia vede pe televizor cum acel băiat de la mine (n.r. - Andrei Tîrcoveanu) n-a simulat în careu (n.r. - este vorba despre meciul Botoșani - Voluntari 1-1), dar ei merg mai departe cu suspendarea.

Mai întâi i-au dat un galben pentru acea presupusă simulare după care l-au dat afară. Cei de la Comisie trebuiau să-i taie galbenul și să-l lase pe băiat să joace. L-au suspendat o etapă, dar nu este corect.

Suntem niște chiori! Este o lipsă de respect criminală față de fotbal!”, a spus Iftime, pentru digisport.ro.

Greşeli grave de arbitraj şi în FCSB-UTA. Penalty după ce mingea ieşise din teren 

”Sunt greșeli impardonabile ale arbitrilor, cum am văzut și la meciul FCSB-ului, dar nimeni nu-i trage de pantaloni. Păi, jucătorii mei sunt descurajați, cred că sunt victime. De ce mai sunt comisiile?

Totul pleacă de la arbitraj. Sunt greșeli flagrante legate de modalitatea de arbitraj, de a fragmenta jocul. Sunt stresați de tot acest scandal și greșesc. Și dacă nu vom introduce rapid sistemul VAR vom deveni victime ale scenaritei”, a mai spus Iftime.

Patronul grupării din Botoșani admite însă că sunt și jucători care sunt mai puțin cu gândul la fotbal și mai mult îndreptați spre simulări.

”Bine, și jucătorii urlă de zici că i-a rupt gâtul. Simulează extraordinar. La noi sunt campioni! Nu se uită și ei oare cum se joacă prin alte campionate. Să nu mai cadă la prima adiere de vânt, să fie luptători, să aibă primul gând doar cum să lucreze o anumită fază sau cum să marcheze, nu cum să simuleze un penalty sau să forțeze eliminarea unui adversar”, a mai spus Iftime.

"Nu e greu să vezi că a ieșit mingea. Nu ai cum să nu-ți dai seama că mingea e afară, atât timp cât piciorul stâng e și el în afară. E și vina tușierului, și a centralului. Mâna trebuie să fie în mod clar depărtată de corp sau mână este dusă în mod intenționat către minge.

Mie mi se pare o mișcare normală a fundașului, nu e penalty. Când îl lovește mingea are mână destul de aproape de corp. Nu ai cum să dai penalty. Nu ai motive. Pentru ce îi dai? Îl deposedează, rămâne pe loc. Nu-l calcă, toți au zis că-l calcă, dar pune piciorul lângă el.

Se zvonește că domnul Goga este în spatele lui Marian Barbu. Nu am probe, deci nu pot să spun concret. Dar nu știu ce calități are acest arbitru pentru Liga 1", a spus în exclusivitate Ion Crăciunescu la Liga Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel