Rezumat astrologic 13-19 iunie 2022: Conjuncție Marte-Chiron

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 08 iun, 14:38 | Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Previziuni astrologice 13-19 iunie. Urmează o Lună Plină în Săgetător. 

După o săptămână destul de searbădă din punct astrologic, iată că vine una destul de încărcată de aspecte, unele destul de incisive. Îți vei da seama imediat de ce am folosit acest termen. 

Pe 13 iunie, Mercur reintră în semnul Gemenilor. Să ne amintim că de aici și-a început retrogradarea pe 10 mai. Vom avea o minte mult mai activă, vom fi curioși, vom putea jongla cu mai multe situații în același timp. Atenție că, deși nu mai este retrograd, Mercur va mai face show până pe 5 iulie când va intra în Rac, semn necontaminat. 

Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil(Gemeni, Fecioară, Gemeni, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. 

Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol. 

Pe 15 iunie avem o conjuncție între Marte și Chiron în semnul Berbecului. Chiron ne arată o traumă, iar Marte ține de identitate și agresivitate. O asemenea conjuncție aduce la suprafață momentele în care am fost minimizați, din cauza cărora am strâns multă furie. Celor care se știu că au acumulat multe frustrări, le recomand să găsească un instrument prin care să își transfome furia interioară în ceva folositor. 

Pe 16 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești și un trigon cu Saturn din Vărsător. Dacă era doar primul aspect, ar fi fost o zi mai periculoasă pentru că am fi fost predispuși doar la a decepționa sau la a fi dezamăgiți. Dar Saturn ne ajută să acționăm în mod matur, adică să nu ne victimizăm. 

Pe 19 iunie, Venus din Taur face careu cu Saturn din Vărsător și un sextil cu Neptun. În primă fază, ne vom îndoi de propria valoare, după care vom căuta căi de alinare a sufletului. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: cheltuieli, schimbări de perspectivă, discuții

Taur/Ascendent în Taur: negocieri, îngrijorare exagerată, schimbarea direcției

Gemeni/Ascendent în Gemeni: minte vie, pierderi, oboseală

Rac/Ascendent în Rac: exces de zel, oboseală, dispute la serviciu

Leu/Ascendent în Leu: așteptări exagerate, victimizare, darul vorbirii

Fecioară/Ascendent în Fecioară: discuții cu superiorii, încurcături administrative

Balanță/Ascendent în Balanță: gestionarea resurselor, acțiuni neplăcute în parteneriate

Scorpion/Ascendent în Scorpion: colegi agresivi, pretenții de la partener, muncă

Săgetător/Ascendent în Săgetător: timp pentru copii, haos la serviciu

Capricorn/Ascendent în Capricorn: proiecte deblocate, complicații pe plan personal

Vărsător/Ascendent în Vărsător: discuții serioase, vești îngrijorătoare, diversitate

Pești/Ascendent în Pești: neînțelegeri cu familia, pierderi financiare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play