Rezumat astrologic 17-23 iulie: Opoziția Marte-Saturn și Venus retrogradă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Mâine, avem o Lună Nouă în Rac.

Pe 17 iulie avem Luna Nouă în Rac. Având atât Soarele cât și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați. Mai ales din cauza faptului că Luna va fi în opoziție cu Pluto, reîntors în Capricorn.

Am putea extinde energia familiei către punctul de înțelegere a faptului că toți suntem o mare familie, că putem avea cu toții viziunea unui nou pământ care are grijă de plante, animale, mâncare, dar și că avem grijă unii de alții. Ne putem gândi la cum să îi ajutăm pe cei „bântuiți” de  singurătate, tristețe, marcați de răni de abandon.

Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă. 

Tot luni, avem un careu între Mercur din Leu și Jupiter în Taur. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concept abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. Mai ales cele despre bani sau despre activități pedagogice/artistice. 

Pe 20 iulie, Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Perfecțiunea intră în ring cu haosul. Frustrare, furie, pericol, stare depresivă. De fapt, acțiunile noastre superficiale se vor lovi de testul timpului. Sau mai bine zis, vom întâlni blocaje, restricții și limite pentru că nu ne-am făcut bine treaba. Va fi greu să acceptăm asta, dar nu vom avea ce să facem. Vă recomand să nu vă supărați dacă nu vă iese ceva din prima, a doua sau a treia încercare. Poate fi frustrant, dar universul are propria matematică. 

Dar din fericire, Soarele din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Un aspect ce poate fi responsabil pentru supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. Acest trigon, petrecându-se pe semne de apă, va amplifica orice emoție. Deci este posibil să fim mai sensibili. 

Pe 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în semnul Leului. Până pe 4 septembrie, relațiile vor fi testate. Chiar și acelea noi. Trecutul amoros se reactualizează. Noi descoperim că avem unele nevoi, doruri și dorințe. De asemenea, trebuie să avem grijă și la modul în care vom cheltui banii. Mai ales când este vorba de extravaganțe. 

Soarele intră în semnul Leului. Trecem de la emoțiile și atașamentul Racului la nevoia de strălucire a Leului. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi și vom încerca să aducem veselia și distracția în viețile noastre. 

Ai în vedere și: Zodii cu inteligență emoțională ridicată, potrivit ChatGPT. Te numeri printre ele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel