Rezumat astrologic 24 -30 iulie: Mercur intră în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Vom petrece ultimele zile cu Mercur în semnul Leului.

Înainte de a discuta despre aspectele principale, vrem să vă anunțăm că întreaga săptămână va fi marcată de careul dintre Pluto retrograd din Capricorn și Nodurile Lunare de pe axa Berbec-Balanță. Genul acesta de aspect aduce multă presiune, nevoia de transformarea radicală și înțelegerea faptului că depindem de oamenii din viața noastră. Și că nu poți fi independent dacă nu ai fost și dependent. 

Pe 24 iulie, avem un careu Mercur-Uranus. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. Uranus este planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit. Ce produce careul dintre acești doi aștri? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Pe 27 iulie, Mercur face o conjuncție cu Venus retrogradă în semnul Leului. Vorba dulce mult (re)aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Mulți își vor contacta, mai ales online, foști parteneri. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută. De altfel, talentul oratoric ne poate duce pe culmi uimitoare. 

Tot joi, Mercur va intra în semnul Fecioarei. Dacă până acum am fost guvernați de gândirea și comunicarea contopită cu energia Leului cea plină de dorința de strălucire, de încredere, atrasă de distracție și de vacanță, iată că mergem spre natura practică și destul de critică a lucrurilor. Mercur în semnul Fecioarei ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. Pentru că Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. Mercur va sta în acest semn până pe 5 octombrie pentru că va și retrograda în perioada 23 august-15 septembrie. 

Citește și: Zodia care poate face ravagii pe plan emoțional. Nici cu sănătatea nu-i de glumă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel