Rezumat astrologic 28 noiembrie - 4 decembrie: Opoziție Venus-Marte

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 28 noi 2022, 13:23 | Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie. 

Pe 28 noiembrie avem un trigon între Marte retrograd din Gemeni și Saturn din Vărsător. Este posibil ca multe dintre acțiunile noastre să fie frânate. O parte din noi se va frustra, iar cealaltă parte se va bucura. Saturn vrea doar să îl ordoneze puțin pe Marte retrograd, să îi arate că se împrăștie în prea multe direcții și că nu i-ar strica puțin răgaz să mediteze la efectele sale. 

Pe 29 noiembrie avem o opoziție între Mercur din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Discuțiile, dezbaterile, negocierile nu se vor petrece fără a exista și un moment de furie. Mercur vrea să argumenteze, Marte vrea să convingă cu forța. Și de aici pot apărea situații destul de conflictuale. Atât pe plan profesional, cât și acasă. 

Pe 1 decembrie avem o opoziție între Venus din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Multe capricii! În relațiile personale, acest aspect poate reînvia pasiunea, însă nu într-un mod plăcut. Atracția este crescută, dar partenerii vor fi în competiție. În parteneriatele profesionale, negocierile vor fi precum un meci de tenis între abstract și simplu. 

Careul dintre Mercur din Gemeni și Neptun din Pești poate fi vinovat de erori de judecată, lipsa logicii sau victimizare exagerată. Risc mare de minciuni, înșelăciune și decizii foarte proaste. Ne putem încrede în oricine, fără a face vreo verificare în prealabil. 

Pe 2 decembrie, Venus din Săgetător face un sextil cu Saturn din Vărsător. Un aspect bun pentru a mai pune o cărămidă în plus la relația personală. De asemenea, putem fi mai cumpătați din punct de vedere financiar și mai pragmatici în orice aspect al vieții. Nevoia de stabilitate va prima. 

Pe 4 decembrie, Venus din Săgetător face un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii! 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: calm, amânare, discuții

Taur/Ascendent în Taur: cheltuieli, pierderi, haos

Gemeni/Ascendent în Gemeni: atașamente puternice, provocări, furie

Rac/Ascendent în Rac: lipsa controlului, program încărcat, stres

Leu/Ascendent în Leu: schimbări de planuri, negocieri, mici dezamăgiri

Fecioară/Ascendent în Fecioară: confuzie, discuții cu autoritățile, schimbări în casă

Balanță/Ascendent în Balanță: drumuri, decizii grăbite, idei confuze

Scorpion/Ascendent în Scorpion: risipirea resurselor, lipsa controlului, negocieri

Săgetător/Ascendent în Săgetător: zăpăceală, lipsa timpului, negocieri

Capricorn/Ascendent în Capricorn: oboseală, dorința de izolare, stres la serviciu

Vărsător/Ascendent în Vărsător: schimbări dese de planuri, prieteni nesiguri, decizii scumpe

Pești/Ascendent în Pești: vești în zona profesională, amânări, retragere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play